Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Keşan'da sanayi tipi dikiş kursu açıldı.

Keşan'da sanayi tipi dikiş kursu açıldı.

Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Keşan Halk Eğitim Merkezinde başlayan 80 saatlik kursa 29 kursiyer katılıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, kursun açılışında yaptığı konuşmada, hizmet üretmenin yanında sosyal çalışmalar da yaptıklarını belirtti.

Sanayi tipi makinalarla eğitim vererek, fabrikalardaki istihdam açığını kapatmak istediklerini iade eden Helvacıoğlu, "Keşan'da tüm kurumlar istihdam noktasında vatandaşlarımızın meslek sahibi olmaları için seferber olmuş durumdayız. Kadınlarımız başta olmak üzere tüm gençlerimize yönelik eğitimler yapmak üzere çabalarımızı ortaya koyuyoruz ve canla başla çalışıyoruz. Tekstil firmaları eleman arıyor vatandaşlarımız da iş arıyor. Biz onları eğiterek işverenle buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz da başarılı olan kursiyerlerin verimli şekilde çalışmalarını sağlamak istediklerini belirtti.

KTSO Başkanı İsmail Şapçı da üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda nitelikli eleman ihtiyacı açısından önemli bir adım attıklarını ifade etti.

İpsala MYO öğrencileri kermes düzenledi

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, özel gereksinimi olan bireyler yararına kermes düzenledi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliğinde ilçedeki bakım merkezindeki özel gereksinimi bireyler yararına düzenlenen kermese Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, bakım evi çalışanları, STK temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Arda, yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu etkinlik ile sosyal sorumluluk adına önemli bir davranış sergilediklerini belirterek, "Özel gereksinimi olan bireylere bir nebze de olsa faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda farkındalık oluşturarak toplumun her kesimine ulaştıran öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise her zaman özel gereksinimi olan bireylerin yanında olduklarını vurgulayarak kermesin hayırlı olmasını diledi.

Kermeste ayrıca LÖSEV yararına da stant açılarak öğrencilere gönüllülük hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

milli eğitim bakanlığı Hisarcık İpsala Keşan Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title