Haberler

Edirne'de Gençler Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Edirne'de gençler şiir okuma yarışması düzenlendi.

Edirne'de gençler şiir okuma yarışması düzenlendi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında şiir yarışmaları düzenlendiği belirtildi.

Edirne'de de 14-17 ve 18-25 yaş kategorilerinde 27 gencin katıldığı bir yarışma yapıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 14-17 yas bayan kategorisinde Buse Pehlivan, 14-17 yaş bay kategorisinde Doğukan Kiraz, 18-25 yaş bayan kategorisinde Çisem Toğral ve 18-25 Yaş Bay kategorisinde ise Furkan Salihoğlu dereceye girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Bir Şiir Bir Nefes' sloganıyla bu yıl 2. kez düzenlenen yarışma 14-17/18-24 bay/bayan olmak üzere 4 kategoride icra ediliyor.

2018 yılında 5 bin 278 gencin başvuru yaptığı yarışmada gençler 'anne ve baba sevgisi' temasında yazılmış şiirleri yorumluyor. Nisan ayında düzenlenecek olan Marmara bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek gençlerimize başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title