Haberler

Eczane Çalışanları Dolandırıcılıkla Suçlanıyor

Malatya'da 3 Kişi, "Başkalarına Ait Sağlık Karnesiyle "Nitelikli Dolandırıcılık" Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınarak Adliyeye Çıkarıldı.

Malatya'da 3 kişi, "başkalarına ait sağlık karnesiyle "nitelikli dolandırıcılık" yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye çıkarıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin çalışması sonucu, eczacılık işiyle uğraşan bir şahsın başkalarına ait çok sayıda sağlık karnesi, kesilmiş ilaç kupürleri ve kupürleri kesilerek işlem görmemiş çok sayıda ilacı sakladığı bilgisine ulaşıldı. Şahsa ait araç ve başka bir kişiye ait bakkal dükkanında yapılan aramalarda; farklı şahıslara ait 22 sağlık karnesi, farklı fiyatlarda bin 500 adet civarında kesilmiş ilaç kupürü, farklı fiyatlarda 375 kutu kupürleri kesilmiş ilaç ve 2 adet kaşe ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili M.E.K., H. B. E. ve İ. A. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Ayrıca karne sahiplerinin de eş zamanlı olarak yakalanıp şüpheli olarak ifadeleri alındıktan sonra şubeden serbest bırakıldıkları bildirildi.

M.E.K., H.B.E. ve İ. A. ise haklarında "nitelikli dolandırıcılık" suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adliyeye çıkarıldı.

(NA-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title