Haberler

Dünyanın En Uzun Adamı Sultan, Mutluluğu Evlilikte Buldu

''Dünyanın en uzun adamı'' unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyu ile koruyan Sultan Kösen, Suriye asıllı eşi Merve Dibo'nun kendisini terk ettiği yönündeki söylentileri yalanladı Kösen: "Hayatımın aşkı eşim hiçbir yere gitmedi, yanımda" Kösen'in eşi Dibo: "Sultan'la beni bir tek ölüm ayırır"

NAZMİ AKYOL - "Dünyanın en uzun adamı" unvanını 2 metre 51 santimetre boyu ile koruyan Sultan Kösen, Suriye asıllı eşi Merve Dibo'nun kendisini terk ettiği yönündeki söylentileri yalanladı.

Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan, boyunun yanı sıra 27,5 santimetre uzunluğundaki el ve 36,5 santimetrelik ayaklarıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Kösen, eşinin kendisini terk ettiği ve Suriye'ye döndüğü yönündeki söylentilerin doğru olmadığını belirtti.

Kösen, AA muhabirine, 2,5 ay önce eşiyle evlendiğini ve boşanacakları yönünde Mardin'de bir söylentinin dolaştığını anlatarak, eşinin hiçbir zaman kendisini terk etmediğini ve mutlu bir şekilde yaşamaya devam ettiklerini dile getirdi.

"Mardin'de 'Sultan'ın eşi, Sultan'ı terk etti. Sureye'ye gitti' şeklinde bir söylenti olduğunu vurgulayan Kösen, şöyle konuştu:

"Herkes beni arıyor. Bir günde 5-6 insan beni arıyor. 'Eşinin seni terk ettiği doğru mu?' diye soruyorlar. Burada eşimle birlikteyim. Hayatımın aşkı eşim hiçbir yere gitmedi, yanımda. Herkes görsün. Her şey yolunda. Şimdilik bir sıkıntı yok. Çocuk beklemiyoruz. Eşim için Türk vatandaşlığına başvurduk. Başvurusu daha onaylanmadı. Yakında Türk vatandaşlığına geçmesini bekliyoruz."

-"Dünyanın en şanslı ve en mutlu kadınıyım"

Kösen'in Suriye asıllı eşi Merve Dibo ise "Sultan'ı terk ettiği ve Suriye'ye gittiği" yönünde çıkan söylentilerin tamamen asılsız ve anlamsız olduğunu kaydetti.

Dibo, dünyanın en uzun adamı olan Sultan'la evli olduğu için kendisini dünyanın en şanslı ve en mutlu kadını olarak gördüğüne işaret ederek, "Sultan'la beni bir tek ölüm ayırır" dedi.

Ömür boyu Sultan'la yaşama temennisinde bulunan Dibo, "Dünyanın en uzun adamıyla evli olmam beni en mutlu insan kılıyor. Sultan'ın yüreği çok büyük, kendisini nasıl bırakıp giderim? Bu insanlar, nasıl böyle bir şeyi söyleyebilir? Böyle bir şey kesinlikle yok. Sultan'ı terk edip Suriye'ye gittiğim kesinlikle doğru değildir. Kendisini bırakacak olsaydım neden kendisiyle evlendim ve neden yanında durayım?" ifadelerini kullandı. - Mardin

Kaynak: AA / Güncel

Sultan Kösen Mardin Suriye Derik Politika Güncel Haberler

İşte tüm detaylar! AYM'den 703 sayılı KHK'nın birçok maddesinde iptal kararı

İşte tüm detaylar! AYM'den 703 sayılı KHK'nın birçok maddesinde iptal kararı

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bağcılar'da çocuklara cinsel istismarda bulunan su satıcısına 293 yıl hapis cezası verildi

Bağcılar'da çocuklara cinsel istismarda bulunan su satıcısına 293 yıl hapis cezası verildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title