Haberler

Dünya Ebe ve Hemşireler Günü

Siirt'te Dünya Ebeler ve Hemşireler Günü etkinliği düzenlendi.

Siirt'te Dünya Ebeler ve Hemşireler Günü etkinliği düzenlendi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe doktor, ebe, hemşire ve diğer sağlık çalışanları ile aileleri katıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Bahadır Özdemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, dünyanın en önemli varlığı olan insanın mutluluk ve refah içerisinde daha uzun yaşamasını sağlamak bütün kuruluşların, devletlerin, uluslararası örgütlerin temel hedefi olduğunu söyledi.

Özdemir, şunları kaydetti:

"Bu hedefin gerçekleşmesi ise bireyin doğum öncesinden başlamak üzere profesyonel ellerden alacağı iyi bir sağlık hizmetine bağlıdır. Bu sağlık hizmetinin en önemli sunucuları olan siz ebelerimize çok önemli görevler düştüğü bir gerçektir. Sağlıklı anne ve sağlıklı çocuk başarılı toplumların temelini oluşturur."

Etkinlikte, koruyucu sağlık alanında yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı Toplum Sağlığı Merkezleri, Aile Sağlığı Merkezleri ve kurum bünyesinde çalışan ebe ve hemşirelere teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title