Haberler

Doğanşehir'de dikey işaretleme

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik güvenliğini sağlayıcı dikey işaretleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik güvenliğini sağlayıcı dikey işaretleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğanşehir'i Kahramanmaraş'a bağlayan 39 kilometrelik Söğüt-Gövdeli Grup yolunda trafik uyarı levhalarının kurulumu yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Malatya genelinde yaptıkları faaliyetler kapsamında Doğanşehir ilçesinde dikey işaretleme çalışması yaptıklarını anlatan Özer, "Yol işaretlemelerini, dairemize bağlı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz yapmaktadır. Doğanşehir Söğüt yolu, Belediyemiz Yol Altyapı ve Koordinasyon Dairemiz tarafından asfaltlanmaya hazır hale getirildi. Asfalt öncesi bizler de dikey işaretleme çalışmalarını yapıyoruz. 39 kilometrelik bir güzergah olan bu yolumuzda yaklaşık 26 kilometrelik kısmın işaretlemelerini tamamladık. Kalan bölümü kısa sürede tamamlayacağız. Çalışmalar bütünüyle tamamlandığında bu güzergahı kullanan araç sahipleri, varmak istedikleri yere giderken daha konforlu bir şekilde gidecek. Sürücülerimiz, kazaları önleyici bir hizmet olan ve trafik güvenliğini sağlayan uyarı levhalarına dikkat ederek, inşallah, can ve mal kayıplarının yaşanmamasını temin edeceklerdir" dedi.

Daire Başkanı Özer, özel donanımlı araçla gerçekleştirdikleri dikey işaretleme çalışmalarını, yaptıkları programlama dahilinde Malatya genelinde yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğanşehir Malatya Söğüt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title