Haberler

Diyarbakır'da şüpheli otomobil sitenin bariyerlerini yıkarak içeri girdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde şüpheli bir otomobil sürücüsü, bir sitenin güvenlik bariyerlerini yıkarak içeri girdi. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde şüpheli otomobil sürücüsü bir sitenin güvenlik bariyerlerini yıkarak içeri girdi. Bekçi ve polislerin tekerlere ateş ederek durdurmaya çalıştığı araç, güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesinde 24 Eylül akşamı Selahaddin Eyyübi Bulvarı'ndaki Çeysa Tutkapark Sitesi'nin bariyerlerini yıkarak içeri giren otomobil, vatandaşların şaşkın bakışları arasında park halindeki araçlara çarptı. Çevredekilerin ısrarına rağmen araçtan inmeyen sürücüye, sitede ikamet eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'nin korumaları ve bekçiler müdahale etti.

Güvenlik güçlerinin havaya ateş açması caydırıcı olmayınca, sürücü, aracın tekerlerine ateş edilerek durduruldu. Şüpheli şahıs, araçtan indirilerek gözaltına alındı.

Yaşanan olay, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Şüpheli, siteye girmeden önce de yine tekerlere ateş edilerek durdurulmaya çalışıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title