Haberler

Dha Yurt Bülteni-11

BİNALİ YILDIRIM: TEK ADAM OLACAK KILIÇDAROĞLU İSTİYOR DİYE İKİ TANE Mİ CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ(1)Başbakan Binali Yıldırım yeni anayasa ve referanduma ilişkin, "Yeni dönemde sıkıyönetim yok. Normal yönetim. İşte yeni anayasa bu.

BİNALİ YILDIRIM: TEK ADAM OLACAK KILIÇDAROĞLU İSTİYOR DİYE İKİ TANE Mİ CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ(1)

Başbakan Binali Yıldırım yeni anayasa ve referanduma ilişkin, "Yeni dönemde sıkıyönetim yok. Normal yönetim. İşte yeni anayasa bu. Tek adam doğru iki tane mi cumhurbaşkanı seçeceğiz Kılıçdaroğlu istiyor diye. Tabi ki tek adam olacak. Ama patronu millet olacak. Patronun millet olduğu yerde diktatörlük olmaz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Gümüşhane Atatürk Caddesi'ndeki mitingde konuştu. 18 yaşın seçilme yaşı olacağına ilişkin Yıldırım, "Kılıçdaroğlu ne diyor? '18 yaşında genç biri milletvekili olur mu canım?' Niye olmaz? Ey Kılıçdaroğlu aklını başına al, bu gençlerin gücü senin bu direncini yerle bir eder. Gençlerine güvenmeyen geleceğine güvenemez. Gençler bizim geleceğimiz" dedi.

"BAŞBAKAN ARTIK OLMAYACAK"

Yeni sistem ile birlikte cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığın birleşeceğini vurgulayan Yıldırım, "Yüzde 30'la iktidar olmak yok en az yüzde 50. Seçmenin oyunun yarıdan fazlasını alacaksın. Çalışan iktidar olacak. CHP hiç çalışmayı bunlar sevmez bunların hayatı konuşmakla geçiyor. Leyleğin ömrü lak lak ile geçer. Bunlar da öyle. Bu kabul edilince çalışmak zorunda kalacaklar. Milletin gözüne girmek için daha çok gayret edecekler. Hiç alışmadıkları bir şey. Bu sisteme göre aynı gün seçim yapılacak seçimin biri yazın bir kışın değil. Aynı günde hem cumhurbaşkanı hem Meclis. Hem milletvekillerini hem cumhurbaşkanını seçim bittiği anda memleketi kim yönetecek hemen belli oluyor. Sandıktan çıkıyor sizin desteğinizi alan işbaşı yapıyor. 5 yıl sonra severseniz bir daha seçersiniz. Ama ikinci dönemden sonra bir daha seçelim deseniz yine yok. 2 dönem 10 yıl. Cumhurbaşkanı yardımcılarıyla bakanlarıyla hükümetine kuruyor başbakan artık olmayacak. Başbakan ile cumhurbaşkanlığı birleştirilmiş olacak" diye konuştu.

"TEK ADAM DOĞRU İKİ TANE Mİ CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ KILIÇDAROĞLU İSTİYOR DİYE"

Yıldırım, "Yeni dönemde sıkıyönetim yok. Normal yönetim. İşte yeni anyasa bu. Tek adam doğru iki tane mi cumhurbaşkanı seçeceğiz Kılıçdaroğlu istiyor diye. Tabi ki tek adam olacak. Ama patronu millet olacak. Patronun millet olduğu yerde diktatörlük olmaz" dedi.

"YÜZDE YÜZ OLMAZ. YÜZDE BEŞ ONLARA BIRAKALIM"

Yıldırım, "Yüzde yüz olmaz. Yüzde beş onlara bırakalım. Garibanlar sevinsinler. Yüzde 95 tamam mı? Gümüşhane'den rekor bekliyorum rekor" dedi.

Görüntü dökümü

---------------------

-Binali Yıldırım'ın konuşması

-Detaylar

(GÜMÜŞHANE-DHA)

=============================================

LİBYA'DA BATAN TÜRK GEMİSİNİN KAYIP MÜRETTEBATI ARANIYOR

2)İZMİRLİ KAPTAN HAYATINI KAYBETTİ

MARMARA Adası'ndan aldığı mermer tozu yükünü Libya'ya götüren ve Misurata Limanı açığında şiddetli fırtına nedeniyle batan Batu Denizcilik Limited Şirketi'ne ait 'Tınaztepe-S' adlı Türk gemisin 8 mürettebatı kurtarılırken, kayıp 5 personelinden 3'ünün cesedi bulundu. Ölenlerden birinin geminin ikinci kaptanı İzmirli 66 yaşındaki Doğan Tuğbay olduğu ortaya çıktı.

Batu Denizcilik Limited Şirketi'ne ait 'Tınaztepe S' adlı Türk bayraklı gemi, Marmara Adası'ndan aldığı mermer tozu yükünü götürdüğü Libya'nın Misurata Limanı açığında demirlemeye çalışırken, şiddetli fırtına nedeniyle oluşan kötü hava ve deniz koşullarında dün (perşembe)sabah saatlerinde battı. Geminin 13 mürettebatıdan 8'i kurtarılırken, 3'ünün cesedi bulundu, 2'sini arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.Cesedi bulunanlardan birinin geminin ikinci kaptanı İzmirli Doğan Tuğbay olduğu ortaya çıktı. Emekli deniz astsubayı olan Doğan Tuğbay, 23 yıldır kaptanlık yapıyordu. 1972 Yılından beri denizlerde seferlerde bulunan iki çocuk iki torun sahibi emekli deniz astsubayı Doğan Tuğbay'ın, 1994 yılında emekli olduktan sonra uzun yol gemilerinde ikinci kaptan olarak çalıştığı öğrenildi. Daha önce defalarca okyanus ötesi rotalarda görev yapan, ayrıca birinci sınıf dalgıç olan Tuğbay'ın, son 4 yıldır Marmaris ve Rodos arasında kaptanlık yaptığı belirtildi. Tuğbay'ın yaşamını yitirdiği gemideki kaptanın rahatsızlanması nedeniyle, onun yerine görevi kabul ettiği, yakınlarına seferden döndükten sonra artık çalışmayacağını söylediği öğrenildi.Doğan Tuğbay'ın, İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürü Alper Tuğbay'ın babası olduğu, gelini Süeyda Tuğbay'ın da İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın özel kalem amiri olduğu öğrenildi. Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Alper Tuğbay, "Denize bizi babam alıştırdı. Onun sayesinde ben de deniz polisi oldum. Kendisi de deniz aşığıydı. Çok sevdiği denizde öldü. İki torununu da çok severdi" dedi.

Doğan Tuğbay'ın cenazesinin Libya'da işlemlerin tamamlanmasının ardından yurda getireleceği öğrenildi.

İZMİRLİ KAPTAN HAYATINI KAYBETTİ

Libya açıklarında kötü hava koşulları nedeniyle batan Türk kargo gemisinden 8 kişi kurtarılırken, kayıp 5 kişiden 3'ünün cesedi bulundu. Cesedi bulunanlardan birinin geminin ikinci kaptanı İzmirli 66 yaşındaki Doğan Tuğbay olduğu ortaya çıktı.

Emekli deniz astsubayı olan Doğan Tuğbay, 23 yıldır kaptanlık yapıyordu. 1972 yılından beri denizlerde seferlerde bulunan 2 çocuk, 2 torun sahibi emekli deniz astsubayı Doğan Tuğbay'ın, 1994 yılında emekli olduktan sonra uzun yol gemilerinde ikinci kaptan olarak çalıştığı öğrenildi. Daha önce defalarca okyanus ötesi rotalarda görev yapan, ayrıca birinci sınıf dalgıç olan Tuğbay'ın, son 4 yıldır Marmaris ve Rodos arasında kaptanlık yaptığı belirtildi. Tuğbay'ın yaşamını yitirdiği gemideki kaptanın rahatsızlanması nedeniyle, onun yerine görevi kabul ettiği, yakınlarına seferden döndükten sonra artık çalışmayacağını söylediği öğrenildi.

Doğan Tuğbay'ın, İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürü Alper Tuğbay'ın babası olduğu, gelini Süeyda Tuğbay'ın da İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın özel kalem amiri olduğu öğrenildi. Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Alper Tuğbay, "Denize bizi babam alıştırdı. Onun sayesinde ben de deniz polisi oldum. Kendisi de deniz aşığıydı. Çok sevdiği denizde öldü. İki torununu da çok severdi" dedi.

Doğan Tuğbay'ın cenazesinin Libya'da işlemlerin tamamlanmasının ardından yurda getireleceği öğrenildi.

Bahri KARATAŞ- Timur TARLIĞ/İZMİR,

LAR

Burak GEZEN, Bahri KARATAŞ, Timur TARLIĞ / ÇANAKKALE, İZMİR,

==============================================

3)KAYNAK: MÜLTECİLER, TOPRAKLARINA DÖNSÜN DİYE ÇABALIYORUZ

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, Fırat Kalkanı Harekatı ile sınır hattında 2 bin kilometrekarelik alanın güvenli hale geldiğini söyledi. Sınır hattındaki sivillere yardımların ulaştırıldığını anlatan Kaynak, mültecilerin güvenli hale gelmesiyle kendi topraklarına dönmesi için çabaladıklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, öğle saatlerinde Kilis'e geldi. Valilik önünde; Vali İsmail Çataklı, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Emniyet Müdürü Günter Şenses ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Veysi Kaynak, Suriye sınırında yaşananları ve Fırat Kalkanı Harekatı'nı yakından takip ettiklerini söyledi.

Vali Çataklı ile görüşmesinden önce gazetecilere konuşan Kaynak, Fırat Kalkanı Harekatı ile Türkiye sınırında Suriye'nin 2 bin kilometre karelik bölümünün TSK tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu güçlerince terör unsurlarından temizlendiğini söyledi. Terör örgütü DEAŞ'tan arındırılan El Bab'da artık insani yardımların ulaştırılmasını amaçladıklarını ve bu düşünceyle Elbeyli bölgesinde lojistik depo kurulması yönünde karar aldıklarını anlatan Kaynak, şöyle dedi:

"Güvenli hale getirilen bölgelerde hayatın bir an önce normale dönmesi içinde sadece insani yardımlar kapsamı içerisinde kalmak üzere son durumu neler yapabileceğimizi, projelerimizin hangi noktada olduğunu istişare edeceğiz. Bu mesele bizim dışımızda Birleşmiş Milletler'in de gündeminde. BM Genel Sekreter Yardımcısı ile ve ABD Büyükelçisi ile Suriye içindeki yardımlara ilişkin görüşmeler yaptık. Bugün de buraya gelmeden önce Kahramanmaraş geçici barınma merkezinde yine Birleşmiş Milletler'in bir diğer Genel Sekreter Yardımcısı olan Ahmet El Meraki ve ekibiyle bir görüşme yaptık. İstiyoruz ve arzu ediyoruz ki oradaki insanlar, bu bölgedeki insanlar, normal hayata sivil hayata bir an önce dönsünler. En büyük arzumuz ve çabamız dünyanın çeşitli yerlerinde zor şartlarda da yaşayan mültecilerin kendi topraklarına bir an önce dönebilmeleri."

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Kilis Valiliği ve alınan önlemler

Veysi Kaynak'ın karşılanması

Veysi Kaynak'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 389 MB

================================================

4)BAKAN KAYA: "ROTTERDAM'DA POLİSLER ELLERİNDE RESİMLERLE BENİ ARADILAR"

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci'nin de eşlik ettiği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli'de kadın sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Hollanda'da bir utanç gecesinin yaşandığını belirten Bakan Kaya, "Roterdam'a giderken konvoyumu durdurdular, ellerinde resimlerle beni aramışlar. Nasıl bir kadını kendilerine tehdit görüyorlarsa, ellerinde resimlerle kadınları sorgulayarak beni aradılar. Teröristmişim gibi çevik polislerle beni aradılar. PKK'nın kampanyalarına izin verilirken, evet kampanyalarının önü kesiliyor" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli Polisevi'nde kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticileriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda ilk konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyacı olduğunu belirterek, "Türkiye'nin bu hastalıktan kurtulma zamanıdır. Birileri söylediği gibi bu sistem milletin geri kalmışlığından ortaya çıkmadı, yeni sistemle artık koalisyonlar dönemi bitiyor, bu sistem bunu üretiyor, kendinden ümidi olmayanlar bugün tek ayak üzerinde kırk yalanla karşınıza çıkıyor. Bu meseleyi AK Parti'lilere, MHP'lilere bırakırsanız hata yaparsınız, bu mesele anne samimiyeti ile bu ülkeyi kucaklayan kadınların meselesidir" dedi.

Almanya'da yapılan engellemeleri tanımadıklarını belirten Bakan Zeybekci, "Yapmamız gerekeni çatır çatır yaptık. Bakanımıza silahlarını doğrultular, Müslüman soyadlı belediye başkanı utanmadan 'Vur emri verdim' diyor, bunun hesabı sorulacak. En son bakanımıza da orada her türlü terbiyesizliği yaptılar. Sonra bakanımızı Almanya sınırına kadar götürerek zorla yurt dışına gönderdiler. Bunun hesabı sorulacak emin olun. Hem hukukta hem diplomaside her alanda hesabı sorulacak. Terör örgütlerinin istedikleri olmayacak. Türkiye o coğrafyada hak ettiğini alacak. Ticaretini geliştirmeye devam edecek. Bazı basiretsiz siyasetçilerin, ırkçıların istediklerini elde etmesine izin vermeyeceğiz. Yapılanların hesabı bir Türk'e, Türkiye Cumhuriyeti'ne, Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşuna yakışır şekilde sorulacak" diye konuştu.

BAKAN KAYA: "ELLERİNDE RESİMLE BENİ ARADILAR"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise, Hollanda'nın bir utanç gecesi yaşattığını belirterek, "Geçtiğimiz hafta Hollanda'da salon iptal edildi. Perşembe akşamından planımızı yapmıştık. Dışişleri Bakanlığımız ile konuşarak programımızı yaptık. Önce Almanya'da vatandaşlarımızla çok güzel toplantı yaptık. Karayoluyla Roterdam'a giderken, konvoyumu durdurdular, ellerinde resimlerle beni aradılar. Nasıl bir kadını kendilerine tehdit olarak görüyorlarsa, teröristmişim gibi çevik polislerle beni aradılar. 12 saat boyunca bizi orada durdurdular. Hollanda diplomatik bir krize ve utanca yaşattı. 2'si kadın 4 korumam vardı ve korumalarımın silahı bile yoktu. Polisler silahlarını bize doğrulttu. Her türlü çirkin muameleyi bize gösterdiler. Konsolosumuzu hücreye attılar, benim ekip arkadaşlarımı hapse attılar. Köpeklerle atlarla saldırdıkları vatandaşlarımız bizi orada yalnız bırakmadı, destek verdi. Bize ve Avrupalı kardeşlerimize yapılanları, insanlık dışı muameleyi, Avrupalı Türk kardeşlerimiz en güzel cevabı 16 Nisan'da verecek. 16 Nisan'da bir demokrasi dersi vereceğiz. Avrupa'da hayır kampanyalarına izin verildi, PKK'nın kampanyalarına izin verilirken evet kampanyalarının önü kesiliyor" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli programına şehit ailelerini ziyaret ederek devam etti. Bakan Kaya, ilk olarak şehit Hasan İlhan ardından da şehit Burhan Acar'in evlerini ziyaret ederek, aileleriyle bir süre görüştü. Bakan Kaya, daha sonra Küçüker Tekstil Fabrikası'na giderek işçilerle sohbet etti ardından kentten ayrıldı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Polisevinde toplantıdan görüntü

Bakan Kaya ve Zeybekci'den görüntü

Bakan Zeybekci'nin konuşması

Bakan Kaya'nın konuşması

Bakan Kaya'nın şehit ailesi ziyareti

Bakan Kaya'nın tekstil fabrikası ziyareti

(Haber : Ramazan ÇETİN - Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

=======================================================

5)ATATÜRK'ÜN MERSİN VE TARSUS'A GELİŞİ KUTLANDI

ATATÜRK'ün Mersin ve Tarsus İlçesi'ne gelişinin 94'ncü yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Mersin Garı'ndaki ilk törene Vali Özdemir Çakacak, milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile vatandaşlar katıldı. Vali Çakacak, Başkan Kocamaz ve Tuğamiral Yıldız, trenle gelen temsili heyetten Türk Bayrağını öperek teslim aldıktan sonra beraberindekilerle Cumhuriyet Alanı'na kadar yürüdü. Vatandaşlarında ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile katıldığı törende Başkan Kocamaz bir konuşma yaptı. Aziz Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda Osmanlı'nın külleri arasında yeniden bir Türk devleti kurmaya hazırlandığı dönemde bölgeyi birkaç kez ziyaret ettiğini belirten Kocamaz, "Özellikle Adana'da yaptığı toplantılarda, bu bölgenin insanlarına güvendiğini, bir ve beraberi olunduğunda, ayağa kalktığında Anadolu topraklarının da düşmandan temizleneceğini çok açık bir şekilde ifade etmiş. 'Torosların tepesinde bir Yörük çadırı var ve dumanı tütüyorsa o milletin sırtını kimse yere getiremez 'demiş. Kurtuluş Savaşı döneminde de milletimiz dik durdu ve düşmanı temizledi. İlk defa Tarsus, sonra Mersin ve ardından Adana, Fransız çizmelerinden Ankara Anlaşması ile temizlendi" dedi.

Kocamaz'ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Mersin Üniversitesi Modern Halk Dansları Ekibinin gösterileri sergilendi. Tören sonunda jimnastik müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Çakacak, Tuğamiral Kadir Yıldız ve Başkan Kocamaz tarafından verildi.

TARSUS'TA KUTLAMA

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Toprak, Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, gaziler, siyasi parti temsilcileri, derneklerinin temsilcileri vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı töre, Tarsus Garı'nda Atatürk'ün temsili olarak karşılanmasıyla başlandı. Cumhuriyet Alanı'nda devam eden törende öğrencilerin şiir okudu, Halk Eğitim Merkezi folklor grubu ise bir gösteri yaptı. Törene katılanlar daha sonra Atatürk'ün gelip gezdiği Şelale'ye geçtiler. Katılımcılara burada her yıl olduğu gibi marul, kısır ve ayran ikram edildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

***(MERSİN)***

Foklor gösterisi

Tren gelirken

Temsili heyetin karşılanması

Kortej yürüyüşünden genel ve detay

Vali Özdemir Çakacak, askerleri selamlarken

Atatürk anıtına çelenklerin bıkarılması

Törene katılanlardan genel ve detay

Folklor gösterisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşması

Jimnastikçilere ödül verilmesi

***(TARSUS)***

-Atatürk treninin görüntüsü

-Gazilerin Atatürk Portresi ile trenden inmeleri

-Gazilerin protokol tarafından karışlanması

-Gazinin Atatürk'ün Tarsuslular sizinle guru duyuyorum sözünü tekrar etmesi

-Yürüyüş korteji

-Bando eşliğinde yürüyen katılımcıların

-Çelenk sunumu

-Öğrencilerin şiirleri

-Folklor ekibin oyunları

-Şelalede protokol üyelerinin gazeteciler poz vermesi

-Konukları marul kısır ve ayran takdimi

SÜRE: 03'56" BOYUT: 313,51 MB

SÜRE: 05'06" BOYUT: 162 MB

Haber-Kamera: Mustafa ERCAN-Tolunay DUMAN/ MERSİN,

====================================================

6)TEDAVİ EDİLMEDİĞİNİ İDDİA EDEREK KENDİNİ KESTİ

ANTALYA'da 40 yaşındaki İsmail Rüzgar, diş tedavisi için geldiği hastanede kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürerek eylem yaptı. Maket bıçağıyla kendine zarar veren Rüzgar, polisin tedavi için yardım edileceği sözünü vermesi üzerine ikna oldu.

Olay, saat 13.30 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi önünde meydana geldi. Tedavi için hastaneye gelen ancak kendisiyle kimsenin ilgilenmediğini öne süren İsmail Rüzgar, bahçeye çıkarak bir süre çevredekilere bağırdı. Daha sonra vücudunun üst kısmındaki kıyafetleri çıkaran Rüzgar, yanında getirdiği maket bıçağıyla kendine zarar vermeye başladı. Çevredekilerin haber verdiği güvenlik görevlileri ise polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis vücudunun üst bölümü kan içinde kalan İsmail Rüzgar'ı ikna etmek için uğraştı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları boyunca kendisine zarar vermeye devam eden Rüzgar, yardım edileceğinin söylenmesi üzerine elindeki maket bıçağını atarak eylemini sonlandırdı. Olay yerine gelen ambulansa alınan İsmail Rüzgar, gazetecilerin neden yaptığı sorusuna "Dişlerimi yapmadılar, bu yüzden yaptım" diye yanıt verdi.Ambulansa alındıktan sonra sağlık ekiplerinin müdahale isteğini reddeden Rüzgar, araçtan indi. Rüzgar, ifadesi için polis merkezine çağrıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Maket bıçağını boynuna dayamış adam

Polislerin adamla konuşması

Ambulansın gelişi

Adamın ambulansa alınması

Adamın ambulansta konuşması

Ambulanstan inen adamın polislerin arasında görüntüsü

99 MB /// 03.06ö

HABER- KAMERA: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Betül Sayan Kaya Binali Yıldırım Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

title