Haberler

Devletin Zirvesi Olay Yerinde

Ankara Anafartalar'da patlamanın ardından Devletin zirvesi olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Ankara Anafartalar'da patlamanın ardından Devletin zirvesi olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ergun Saygun, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Adalet Bakanı Fahri Kasırga, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek ve Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz olay yerinde incelemede bulundular. Olay yerine çok sayıda milletvekili de gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ SSK Dışkapı Hastanesinde incelemelerde bulundu. Aynı hastaneye daha sonra Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül de gelerek yaralılar hakkında bilgi aldılar.

Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ergun Saygun da Hacettepe Hastanesi'ne gelerek yaralılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title