Haberler

Denizde Kaybolan Halil'in Ayakkabısı Bulundu

Güncelleme:

Gölcük Vapur İskelesi'nden Karamürsel Alp Vapuru'na binen ve bir daha haber alınamayan lise öğrencisi Halil Kurnaz'ın denizde ayakkabısı bulundu.

Geçiğimiz Çarşamba günü Gölcük Vapur İskelesi'nden Kocaeli Büyükeşehir Belediyesi'ne ait Karamürsel Alp Vapuru'na binen ve bir daha haber alınamayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz'ın denizde ayakkabısı bulundu.

Dalgıçlar, Halil'e ait olduğu kesinleşen ayakkabının bulunduğu bölge olan İzmit Körfezi'nin İzmit Marina önlerinde dip taraması başlattı. Kamera kayıtlarında, bindiği vapurun arkasına geçtiği ve burada bir süre oyalandığı görülen Halil Buğra Kurnaz'ın, daha sonra görüntü kaydına rastlanmadı. Vapur İzmit iskelesine yanaştıktan sonra inen yolcular arasında da görüntüsünün olmaması üzerine denize düşmüş veya intihar etmiş olabileceği ihtimali kuvvetlendi.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Halil'in bulunması için İzmit Körfezi günlerdir denizden ve havadan taranıyor. Deniz Uçağı, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi botlarıyla yapılan aramaların dünkü bölümünde denizde bir ayakkabı bulundu. Ayakkabının Halil Buğra Kurnaz'a ail olduğu belirlendi. Bunun üzerine aramalar ayakkabının bulunduğu nokta olan İzmit Körfezi'nin İzmit Marina önlerine kaydırıldı. Yalova'dan gelen dalgıç ekipleri bu bölgede dalışlar yaparak dibi tarıyor. Baba Hacı Ahmet ile annesi Gülseren Kurnaz acı içinde oğullarından gelecek haber bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Gölcük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

,M.A.TERKOĞLUmaslanayhan@gmail.com:

herkes biribirine saygı duyarak yorum yazsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title