Haberler

Demirel'in Yakın Arkadaşı Eski Bakan Erdem Demirel Kedisini Iktidardan Alaşağı Eden Adamı, Çankaya...

Dha ANKARA - Demirel'in yakın arkadaşı eski bakan Erdem Demirel kedisini iktidardan alaşağı eden adamı, Çankaya Köşkü'nde ağırlamıştırTÜRKİYE Cumhuriyeti'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yakın arkadaşı olan Milli Eğitim eski Bakanı Ali Naili Erdem, Afftemesini bilen insan. Affeden insan.

Dha ANKARA - Demirel'in yakın arkadaşı eski bakan Erdem Demirel kedisini iktidardan alaşağı eden adamı, Çankaya Köşkü'nde ağırlamıştır

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yakın arkadaşı olan Milli Eğitim eski Bakanı Ali Naili Erdem, Afftemesini bilen insan. Affeden insan. Düşmanına dahi asil davranmıştır. Kendi aleyhinde suç tertip eden ceza verenlerede dahi asil davranmıştır. 12 Eylül sonrasında cumhurbaşkanı olduğunda kendisini iktidardan alaşağı eden o dönemin en üst noktasındaki adamı Armutalan'a helikopter göndererek onu Çankaya Köşkü'nde ağırlamıştır dedi.

Ispartalılar Eğitim, Kültür, Sağlık, Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ISVAK) tarafından 9'uncu Cumhurbaşkanı Demirel'in 92'nci doğum günü dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi. Süleyman Demirel'in başbakanlık yaptığı hükümetlerde Milli Eğitim Bakanı ve Çalışma Bakanı olarak görev yapan Ali Naili Erdem, yakın dostu Demirel'i anlattı. Demirel'in kendisine yazdığı bir mektubu gösteren Erdem, onun eğitim ve ordu içerisine siyasetin girmemesi gerektiğini savunduğunu kaydetti. Erdem, şöyle konuştu Benim ordumun kendi içinde tefrikaya düşmemesi için ısrarla 'siyaset' diyordu. Bir tek gün kapısından geleni geri döndürmüyen insan değil. İnsana sevdalıydı. Süleyman Beyin dönemi tebessümün, muhabbetin, espirinin çiçek açtığı dönemdir. Afftemesini bilen insan. Affeden insan. Düşmanına dahi asil davranmıştır. kendi aleyhinde suç tertip eden ceza verenlerede dahi asil davranmıştır. 12 Eylül sonrasında cumhurbaşkanı olduğunda kendisini iktidardan al aşağı eden o dönemin en üst noktasındaki adamını Armutalan'a helikopter göndererek onu Çankaya Köşk'ünde ağırlamıştır

SÜLEYMAN BEY'İN AMENTU'SU ÇAĞDAŞ İNSANLARIN TOPLANDIĞI BİR TÜRKİYE

Süleyman Demirel'in anayasaya verdiği öneme de vurgu yapan Ali Naili Erdem, Cebinde hiç eksilmeden ölünceye kadar devam eden anayasa vardır. Anayasasız bir tek gün düşünmemiştir. Keyfiliğin, hukuksuzluğun değil adil, hukuklu, sevgi dolu bir dünya Süleyman Beyin ortaya koymaya çalıştığı hedeflerdir. Bana sorarsanız Süleyman Beyin Amentu'su çağdaş, özgür, uygar insanların toplandığı bir Türkiye ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel Çankaya Köşkü Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title