Haberler

Dark Dark Dark, Lower Dens ile Birlikte Aralık'ta Salon'da

Güncelleme:

Son dönemde adından çok söz edilen ve merakla beklenen Dark Dark Dark, 18 Aralık Salı gecesi Salon'un konuğu olacak.

Salon'da Lower Dens ile aynı gece müzikseverlerle buluşacak grup, Lower Dens'ten önce, saat 21.00'da sahnede olacak.

İlk single'ları "Tell Me" ile avantgard pop kültürüne yeni bir soluk getiren Dark Dark Dark, ilk stüdyo albümü The Snow Magic'i 2008 yılında yayımlamıştı. Müzik dünyasına yaptıkları bu güçlü girişi, müzikseverlerin beğenisine 2010 yılında sundukları Wild Go albümü izledi.

Vokalde Nona Marie Invie, banjo, klarnet ve vokallerde Marshall LaCount, piyano ve akordiyonda Walt McClements, basta Adam Wozniak ve davulda Mark Trecka'dan oluşan grup, Who Needs Who isimli son albümünü 2011 yılında yayımladı. Heyecan verici ve zengin parçalardan oluşan Who Needs Who, grup üyelerinin hem müzik yolculuklarında hem de özel yaşamlarında oldukça sıkı çalıştıklarının göstergesi niteliğinde.

Amerika ve Avrupa'nın birçok yerinde kapalı gişe konserler veren beşlinin parçaları Grey's Anatomy, Parks and Recreation ve American Idol gibi televizyon şovlarında da kullanıldı.

Dark Dark Dark, ABD'nin tamamını kapsayan bir turnenin ardından vereceği Avrupa konserlerinin İstanbul ayağında, 18 Aralık Salı gecesi saat 21.00'da Salon sahnesinde...

Lower Dens ile müziğe devam…

18 Aralık Salı gecesi, Dark Dark Dark'ın ardından, merakla beklenen bir başka bağımsız müzik oluşumu, Lower Dens sahneye çıkacak.

Jana Hunter tarafından 2009 yılında Baltimore'da kurulan Lower Dens, Twin-Hand Movement adını taşıyan ilk albümlerini 2010'da yayımlandı. Indian Jewelry, Phosphorescent ve Cocorosie gibi gruplarla da kayıtlar yapan grup, Mayıs ayında piyasaya çıkardıkları ikinci albümleri Nootropics'in tanıtım turnesinde, sevenleriyle Salon'da buluşacak.

Dark Dark Dark ve Lower Dens'in üst üste sahnede olacağı gecenin biletleri 30 TL ve 20 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon etkinliklerinin biletleri Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık. Lale Kart sahipleri, biletlerini %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Sağlık Örgütü Marshall Kültür Sanat Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title