Haberler

ÇİFTLİKTEKİ BEKÇİLERİN ELLERİNİ BAĞLAYIP, 500 BİN LİRALIK ZİRAİ İLAÇ GASBETTİLER

Güncelleme:

ADANA'da yüzü maskeli 4 şüpheli, bir çiftlikteki 2 bekçiyi dövüp, ellerini bağladıktan sonra yaklaşık 500 bin lira değerinde zirai ilacı gasbetti.

ADANA'da yüzü maskeli 4 şüpheli, bir çiftlikteki 2 bekçiyi dövüp, ellerini bağladıktan sonra yaklaşık 500 bin lira değerinde zirai ilacı gasbetti. Polisin operasyonuyla yakalanan şüphelilerden İbrahim İ. (18) tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay 13 Nisan gecesi Yüreğir ilçesi Doğankent-Aydıncık Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzü maskeli şüpheliler, Ulvi Tör'e (62) ait çiftlikte 2 bekçiyi dövüp, ellerini bağladı. Şüpheliler, yaklaşık 500 bin lira değerindeki zirai ilacı gasbedip, çiftlikten ayrıldı. Bekçilerden birinin ellerini çözüp, durumu bildirmesiyle adrese Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Polis, şüphelilerin kaçtığı otomobilin plakası tespit edip, olayı İbrahim İ., Oktay Ö. (27), Süleyman Ö. (32) ve Yunus D.?nin (27) gerçekleştirdiğini belirledi. Adresleri tespit edilen şüpheliler, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

OPERASYONLA YAKALANDILAR

Emniyete götürülen şüphelilerden İbrahim İ. olayı kendisinin yaptığını, arkadaşlarının sadece araç getirdiğini, konuyla bir alakalarının olmadığını öne sürdü. Diğer şüpheliler de haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İbrahim İ. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title