Haberler

Cemal Şen'den Açıklama

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Cemal Şen, Demokrat Parti'yi Milletin Kurduğunu, Partinin Misyonunun Devam Ettirmeye Kararlı Olduklarını Belirterek, 'Partimizin ve Misyonumuzun Adı Kullanılarak Siyaset Yapılmasını ve Geçmişimizin İstismar Edilmesini Asla Tasvip Etmiyoruz' Dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Cemal Şen, Demokrat Parti'yi milletin kurduğunu, partinin misyonunun devam ettirmeye kararlı olduklarını belirterek, ''Partimizin ve misyonumuzun adı kullanılarak siyaset yapılmasını ve geçmişimizin istismar edilmesini asla tasvip etmiyoruz'' dedi.

Şen, yaptığı yazılı açıklamada, 11 Mayıs 2007'de Demokrat Parti'nin kuruluşunu yaptıklarını belirtti.

Cemal Şen, ''Demokrat Parti'nin, Türkiye siyasetine getirmiş olduğu yeni bir soluk ve aziz millete yaptığı hizmetlerle destanlaşan mazisiyle, milletin bu gününe ve geleceğine dair de söz söylemeye devam edeceğini'' kaydetti. Ancak partinin kuruluşu hakkında bazı spekülasyonlar yapılarak, misyonunun yıpratılmaya çalışıldığını savunan Şen, şu görüşlere yer verdi:

''Sözde merkez sağda olduğunu iddia eden bazı partilerin, birleşmeyi istemedikleri halde partimizin adını kullanarak, bahane oluşturularak, karşılıklı suçlamalarla kuruluşumuzun arkasında bir takım niyetler ve vehimler oluşturulmaya çalıştırılmaktadır.Partimizin ve misyonumuzun adı kullanılarak siyaset yapılmasını ve geçmişimizin istismar edilmesini asla tasvip etmiyoruz. En iyi değerlendirmeyi demokrat milletimiz yapacaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title