Haberler

Denizde Halat Çekme Yarışması Yapıldı

Güncelleme:

Rize Belediyesi 5. Çay ve Yaz Sporları Şenliği kapsamında düzenlenen, Denizde Halat çekme yarışması yapıldı.

Rize Sahil Park Konser Alanındaki Liman 'da yapılan aktiviteye 10 takım 30 sporcu ile katıldı.Yarışmanın İlk Startını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı.

Sporcular üçerli gruplar halinde deniz üzerinde kurulan platformlarda fiziki güçlerini kullanarak halat çekmek için çaba harcadı. İki ayrı platform üzerinde yerlerini alan sporcular, platformdan birbirlerini suya düşürmek için yarıştı. Oldukça eğlenceli geçen yarışmalar sonucunda birinciliği rakiplerini suya düşüren ''Daltonlar'' takımı kazandı..

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada, Çay ve Yaz Spor Şenliklerini 5. kez düzenlediklerini belirterek, ''Spor aktiviteleri ile zengin ve heyecanlı yarışmalar düzenliyoruz. Anılarda kalan çocukluk yıllarımızdaki alışkanlıklarımızı günyüzüne çıkarıyoruz. Rizeli hemşehrilerimizin bu etkinliklerle birlik ve beraberlik duyguları içerisinde yeniden bir araya gelmesini amaçlıyoruz'' dedi.

Yarışmada 2.'liği Cimbom takımı alırken 3.'lüğü ise Weider takımı aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title