Haberler

Çayda Kaybolan Kişi 4 Gündür Aranıyor

Antalya'nın Kaş ilçesinde balık tutmak için girdiği çayda kaybolan kişiden 4 gündür haber alınamıyor.

Antalya'nın Kaş ilçesinde balık tutmak için girdiği çayda kaybolan kişiden 4 gündür haber alınamıyor.

Ova Mahallesi'nde yaşayan Emrah Köksal (22), 4 gün önce ağabeyi ile Muğla ile Antalya'nın sınırını çizen Eşen Çayı'na balık tutmaya gitti. Kanal ağzı mevkisinde serdikleri ağı toplamak için çayın karşısına geçen Köksal, dönüşte suda kayboldu.

Suyun bulanık olması nedeniyle gözden kaybolan Köksal, ağabeyi ve arkadaşlarının aramasına rağmen bulunamadı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine bölgeye gönderilen iki dalgıç, gün boyu yaptıkları arama çalışmasından netice alamadı. Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgede havadan ve karadan yaptığı aramalardan da sonuç alınamadı.

Arama çalışmasının dördüncü gününde Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri de bölgeye sevk edildi. Ekipler, Eşen Çayı'nın iki yakasında da kayıp Emrah Köksal'ı aradı. Çayın denize karıştığı noktalarda da çalışma yürüten ekipler, havanın kararmasıyla çalışmayı sonlandırdı.

Kumluova Muhtarı Hilmi Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede yaşayan vatandaşların kış aylarında Eşen Çayı'na yılan balığı avlamaya gittiğini hatırlattı.

Köksal'ın kardeşiyle balık tutmak için serilen ağı toplarken kaybolduğunu belirten Deniz, "Ağ attıkları yer çok derin değil ancak bazı noktalarda iş makineleri çalışma yaptığı için derin çukurlar oluşmuş. Emrah'ın kaybolduğu yerde de derin bir çukur varmış. Yüzmeyi bilmediği için de sudan çıkamamış" dedi.

Yetkililerin cesedin bulunması için yeterli çabayı göstermediğini iddia eden Deniz, alt kısmı balçık ve ağaç kökleri ile dolu olan çayın daha yoğun çalışmayla aranması gerektiğini vurguladı.

- "Askerden bir ay önce geldi"

Çayda kaybolan Köksal'ın diğer kardeşi Salih Köksal ise durumu haber alır almaz gelip kardeşini aradığını ancak bulamadığını belirtti.

Kardeşinin bir ay önce askerden geldiğini ifade eden Köksal, 4 gündür gece gündüz kardeşini aradığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Emrah Köksal Salih Köksal Antalya Eşen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title