Haberler

Çaresiz Bir Aile

Erdoğan Valilere Seslenerek "Oralara Gidin, Öyle Haneler Var Ki Çatıların Altında Nice Trajediler Yaşanıyor.

Başbakan Erdoğan bugün Ankara'da Valiler Toplantısı'nda yaptığı konuşmada valilere seslenerek "Oralara gidin, öyle haneler var ki çatıların altında nice trajediler yaşanıyor. Fakire fukaraya, vali kardeşlerime özellikle söylüyorum. Herhangi bir evde kömür yoksa, bu sizin vebalinizedir. Sobası yoksa, soba alacağız. Bunları yapacağız. Şöyle demiş böyle demiş, hiç aldırmayın. Bu kervan bu doğru yolda yürüyeceğiz" dedi. Başbakan'ın bu konuşmaları sırasında Sakarya'dan yürek burkan bir haber geldi. Parasızlık ve çaresizlik içinde olan bir aile farelerle yaşam mücadelesi veriyor. Sakarya'da bir anne ve 2 çocuğuna fareler saldırıyor ve ısırıyor.

ÇOCUKLARININ HALİNİ BÖYLE GÖSTERDİ - FOTO GALERİ 

Adapazarı'nda 4 kişilik Çelik ailesi, son bir aydır her geceyi uykusuz geçiriyor. Çünkü evlerini basan fareler onları uyutmuyor.

Evin engelli çocuğu ve öksüz kızını da ısıran farelere karşı aile taşınmak istiyor ama çaresizlik ellerini kollarını bağlıyor. 700 milyonluk fatura borçları yüzünden evlerinden çıkamayan ve çocuklarının fareler tarafından ısırılışını çaresizlikle seyreden anne isyan etti. 

Bir taraftanda dondurucu soğuklarla baş etmeye çalışan aile ne yapacağını bilmiyor. Çocuklarındaki ısırıkları gösten anne gözyaşlarına boğuldu.   

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title