Haberler

Çanakkale'de yangın: Ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir iş yerinin 2'nci katında çıkan yangın, yanındaki eve sıçradı. Evde mahsur kalan kadın, oğlu tarafından kurtarıldı. Yangında ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi.

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde bir iş yerinin 2'nci katında çıkıp, yanındaki eve sıçrayan yangın 5 saatte söndürüldü. Yangında, Ayşe Çaygöz (74) dumandan etkilenirken, ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Bayramiç ilçesi Tepekcik Mahallesi Çamlık Sokak'taki kereste imalathanesinin 2'nci katındaki ofisinde saat 01.30 sıralarında

yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yandaki eve sıçradı. Bu sırada evdeki Ramiz Çaygöz (79) içeride mahsur kalan eşi Ayşe Çaygöz'ü dışarıya çıkarmaya çalıştı ancak çabaları yeterli olmadı. Çaygöz, oğlu Orhan Çaygöz'ü arayıp, yardım istedi. Orhan Çaygöz eve girerek annesi Ayşe Çaygöz'ü çıkarttı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bayramiç Belediyesi'ne ait 2 itfaiye aracı, 2 arazöz, Ezine Belediyesi'ne ait 1 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın, 5 saatte söndürüldü. İş yeri sahibi Orhan Çaygöz "İtfaiye araçları biraz daha erken gelseydi alevleri ofisteyken söndürülüp eve sıçraması engellenebilirdi" dedi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bayramiç Kurtarma Olay İtfaiye Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title