Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanının Koruma Aracı Şarampole Uçtu: 2 Yaralı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in koruma aracı, şoförün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucunda şarampole uçtu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in koruma aracı, şoförün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucunda şarampole uçtu. Kazada şoför ve koruma polisi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Sarız ilçesindeki yatırımları incelemek için gittiği sırada, Sarız ilçe yolunda Mehmet Orduluoğlu'nun kullanmış olduğu 38 DM 002 plakalı koruma aracının önüne köpek çıktığı ve şoförün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdığı bildirildi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobilin şarampole devrildiği ve takla attığı öğrenildi.

Kazada, şoför Mehmet Orduluoğlu ile koruma polisi Mehmet Sarıkaya'nın yaralandığı, yaralıların ambulansla hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Kayseri Sarız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title