Haberler

Bursa'da İki Fuar Birden... -"burtarım 2006" ve "Bursa 2. Süt Endüstrisi" Fuarları 20-24 Eylül Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Bursa 4. Tarım Hayvancılık, Fidancılık ve Tavukçuluk Fuarı (Burtarım 2006) ve Bursa 2. Süt Endüstrisi Fuarı, 20 Eylül Çarşamba Günü Açılacak.

Bursa 4. Tarım Hayvancılık, Fidancılık ve Tavukçuluk Fuarı (BURTARIM 2006) ve Bursa 2. Süt Endüstrisi Fuarı, 20 Eylül Çarşamba günü açılacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Bursa Tarım İl Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odası, Ziraat Bankası A.Ş, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği, Bursa Holstein Irkı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen fuarlar, 20-24 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 30 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık alanda 29 ülkeden 419 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla düzenlenecek fuarları, yaklaşık 75 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuarlar kapsamında, Bursa Holstein Irkı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği işbirliğiyle 23 Eylül'de ''Bursa 6. Damızlık İnek Yarışması'' düzenlenecek.

Fuarların, ücretsiz ziyaret edilebileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title