Haberler

Bursa'da Gölette Amca ve Yeğen Boğuldu

Güncelleme:

Bursa'da serinlemek için gölete giren ve bir süre sonra çırpınan küçük Yusuf ile onu kurtarmak isteyen amcası, suda boğularak hayatını kaybetti.

Bursa'da serinlemek için gölete giren ve bir süre sonra çırpınan küçük Yusuf ile onu kurtarmak isteyen amcası derin suda boğularak hayatını kaybetti. Kurtarma ekiplerinin gelmesini 3 saat bekleyen aile fertleri isyan etti. Küçük Yusuf'un annesi sinir krizi geçirirken, ekiplere 'Oğlumu torbaya koymayın' diye bağırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Çalı beldesinin 4 kilometre güneyinde bulunan Çalı Göleti'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, iki aile piknik yapmak için göl kenarında bulunan bir alanda oturmaya başladı. Bir süre sonra Yasin Altunay (13) isimli bir çocuk serinlemek için gölete girmek istedi. Suya girdikten kısa bir süre sonra çırpınan küçük çocuğu kurtarmak isteyen ve amcası olduğu öğrenilen 47 yaşındaki İbrahim Altunay da gölete girdi. Yeğenini kurtarmak isteyen amca da, bir süre çırpındıktan sonra derin suya yenik düştü. Amca-yeğen gölette boğularak hayatını kaybetti.

3 SAAT BEKLENDİ

Durumu polis ve sağlık ekiplerine bildiren aile fertleri göl kenarında ekiplerin gelmesini bekledi. Bir süre önce çıkarıldığı öne sürülen genelge gereği polisin sorumluluk alanındaki boğulma vakalarına sualtı grup amirliğinin bakması sebebiyle yaklaşık 3 saat ekiplerin gelmesi beklendi. Bursa'da göletin bağlı olduğu Çalı Mahallesi'nde açılan sualtı grup amirliğine henüz memur atanmaması sebebiyle Yalova Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı ekiplerin gelmesi beklendi.

GAZETECİLER AKUT EKİBİNİ ÇAĞIRDI

Aile fertleri de uzun süre ekiplerin gelmemesine tepki gösterdi. Olay yerine görüntü almak için gelen basın mensupları sivil toplum örgütü olan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerine durumu bildirdi. Kısa bir süre sonra gölete gelen 5 kişilik AKUT ekibi, dalgıç kıyafetleri giyerek gölete girdi ve 15 dakikalık arama sonucu amca-yeğenin cansız bedenine ulaştı.

"OĞLUMU TORBAYA KOYMAYIN"

Küçük Yasin ve amcası İbrahim Altunay'ın cansız bedenlerinin arandığı sırada anne Altunay, sinir krizi geçirdi. Ekiplere 'Oğlumu torbaya koymayın' diye bağıran anne, "Allah'ım benim canımı da al, çıkarın sudan yavrumu göreceğim" şeklinde ağıt yaktı. İbrahim Altunay'ın göletten çıkarıldığı esnada anne Altunay, 'Benim oğlum için canını verdin, cennete git ağabey' diye bağırdı.

Göletten çıkarılan amca-yeğenin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (3)

BAHTSIZ:

Göletlerde ne zaman boğulmayız; yüzmeyi öğrenmeyi, namaz kılmayı öğrenmeden önce öğrendiğimiz zaman.Lütfen hemen sövmeye başlamayın, önce biraz düşünün.

0
4
yanıtYanıtla
bahtsıza !:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBAHTSIZ hemde geri zekalısın ..

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

tek keimeyle boravo.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title