Haberler

Bursa'da El-Nusra Operasyonu Kameralarda

Bursa'da El-Nusra operasyonu kameralardaBURSA Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, El-Nusra adına çatışma bölgelerine eleman temin ettiği öne sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa'da El-Nusra operasyonu kameralarda

BURSA Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, El-Nusra adına çatışma bölgelerine eleman temin ettiği öne sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı. Özel Harekat ekipleri ve zırhlı araçların destek verdiği operasyonda kameralar tarafından görüntülendi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipler, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 3 farklı adreste, El-Nusra adına çatışma bölgelerine eleman temin edildiğini tespit etti. Safak vakti ile opersayon için düğmeye basan polis, 3 adrese eş zamanlı olarak baskın yaptı. Özel Harekat polisleri, koçbaşı ile kapıları kırarak evlere girdi. Ekipleri evdeki kişileri yere yatırarak kelepçeledi. Zırhlı araçlarında destek verdiği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalrada örgüt adına çok sayıda döküman ve dijital veri ele geçirildi. 6 şüpheli, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

El Nusra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title