Haberler

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'nden Başkan Öz'e Ziyaret

Bulgaristan Varna Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) İl Başkanı Ercan Sebaytin, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz'ü ziyaret etti.

Bulgaristan Varna Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) İl Başkanı Ercan Sebaytin, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü ziyaret etti.

Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) heyetinde Ercan Sebaytin'in yanı sıra Hak ve Özgürlükler Partisi Kadın Kolları Başkanı Umman Dubas, parti üyeleri, Balkanlılar Kartal Derneği Başkanı Olcay Özgön ve dernek üyeleri Bulgaristan'da yapılan Hak ve Özgürlükler Hareketi kurultayına katılmasından dolayı Başkan Öz'e teşekkür edip, ilişkileri geliştirme adına ziyarette bulunduklarını ifade ettiler. Görüşmede, Bulgaristan'da yapılan cumhurbaşkanlığı genel ve yerel seçimlerin yanı sıra Bulgaristan'daki soydaşların sorunları konuşuldu.

Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Ercan Sebaytin, "Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'ün Bulgaristan'a yaptığı ziyaret, kurultayımıza katılması ve bizlere verdiği destek bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler her zaman tecrübelerinden istifade edeceğiz. Belediye başkanı olarak, il başkanı olarak, dernek başkanı olarak düşüncelerinize ve çalışmalarınızdan yararlanmaya ihtiyacımız var. Desteklerinizi her zaman bekliyoruz" dedi.

Balkanlılar Derneği Kartal Şubesi Başkanı Olcay Özgön de "Balkanlılar olarak Başkanımız her zaman yanımızda. Her türlü sorunumuzu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Bizler de Balkanlılar Kartal Şubesi olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Böyle bir Başkana sahip olduğumuz için kendimizi şanslı sayıyoruz" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de konuşmasında "Her zaman beraber olmak güçlülüğümüzü ortaya koymaktır. Bizlerin sizlerle gönül bağı, kan bağı vardır. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Sizlerin de daha güçlü daha etkin olmanız en büyük dileğimiz. Sizlerin de Bulgaristan'da kendinizi daha geniş kitlelere kabul ettirmeniz lazım. Bunun için sadece Türkler değil Bulgarlardan da vitrininize, partinize, derneklerinize üyeler almanız, onların sorunlarına da sahip çıkıp ilgilenmeniz sizlerin daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Kartal, Bulgaristan ile akraba olan bir ilçe. Bulgaristan'daki birçok kişiyle Kartal'ın mutlaka bir bağı vardır. Türkiye ile balkanlıların dostluklarının pekişmesini istiyoruz. Oradaki insanımıza sahip çıkalım, yanlarında olduğumuzu gösterelim istiyoruz" dedi.

Başkan Op. Dr Altınok Öz, ziyaretin sonunda misafirlerine Kartal'ı temsilen Kartal heykelciği verdi. Hak ve Özgürlükler Hareketi Kadın Kolları Başkanı Umman Dubas da baharı temsil eden ve bereket getirdiğine inanılan mart ayı bilekliğini Başkan Öz'ün bileğine takarak çalışmalarının bereketli, verimli olmasını diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Altınok Öz Kartal Varna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title