Haberler

Bol Mizahlı Oyun Beylikdüzü'nü Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

Tiyatro dolu akşamların yaşandığı Beylikdüzü Kültür Merkezi, bu kez "Alo Orası Tımarhane mi?" adlı oyun için perde dedi.

İstanbul Özel Tiyatro oyuncularınca sergilenen iki perdelik oyunu Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Daha önce sinema filmi çekilen "Süt Kardeşler" adlı filmin tiyatroya uyarlanmış hali olan ve Tülay Doğan'ın uyarlayıp yönettiği oyunda Ercüment Doğan, Nejmi Aykar, Ahmet Çevik, Esin Gündoğdu, Cengiz Güleryüz, Nergis Acar, Banu Günaydın ve Alper Can Aydın rol aldı.

İzleyiciyi Gülmekten Kırıp Geçirdi

"Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyunda bahriyeliler arasında geçen komik konular işlendi. Türk Sineması'nın unutulmazlarından olan "Süt Kardeşler"in tiyatroya uyarlanmış hali olan iki perdelik oyunda Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, oyuncuları tek tek tebrik ederek, konseri izlemeye gelen vatandaşlara  Belediye Başkanı Yusuf Uzun 'un selamını iletti. Yeşil," İstanbul Özel Tiyatro oyuncularını aramızda görmekten son derece mutluyuz. Sizleri tekrar ağırlamak isteriz" dedi.

Vatandaşları gülme krizine sokan tiyatro gösterisi sonunda  Başkan Danışmanı Ayhan Başarır da tiyatro oyuncularına çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Efrahim Yeşil Beylikdüzü Gündoğdu İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title