Haberler

Boğulan Gencin Cesedi Bulundu (2)

Cenazeleri GÖNDERİLDİ Bartin'a bağlı Mugada sahilinde dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuğunu kurtarırken ölen Yusuf Şeker ile cesedi bu sabah bulunan oğlu Abdulsamet Şeker'in cenazeleri yapılan otopsi ardından ailelerine teslim edildi.

Cenazeleri GÖNDERİLDİ

Bartin'a bağlı Mugada sahilinde dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuğunu kurtarırken ölen Yusuf Şeker ile cesedi bu sabah bulunan oğlu Abdulsamet Şeker'in cenazeleri yapılan otopsi ardından ailelerine teslim edildi. İçişleri Bakanlığı'nda memur olarak çalıştığı öğrenilen Yusuf Şeker ve oğlunun cenazelerini uğurlamak için Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tekin Aktemur ve Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu hastaneye geldi. Vali Azizoğlu, aileye tazileyelerini iletti. Yapılan duanın ardından cenazeler İl Özel İdaresi'ne ait cenaze aracıyla Ankara'nın Çankaya ilçesine gönderildi. Baba ve oğlunun cenazelerinin yarın öğleleyin kılınacak namaz ardından Yenimahalle Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyfettin Azizoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title