Haberler

Bakan Işık: AK Parti'nin Oyları Değişmedi

Güncelleme:

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Son günlerde gelişen olaylarla ilgili AK Parti'nin oylarında bir düşüş yok." dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Son günlerde gelişen olaylar sonucu AK Parti'nin oylarını sandıkta göreceğiz. Şu anda yapılan kamuoyu yoklamaları bu olayların bir tertip olduğu noktasında. AK Parti'nin oylarında beklenen düşüş olmadığını görüyoruz. Ufak bir kıpırdamanın da olduğunu görüyoruz." dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Fikri Işık, göreve başlamasının ardından Tekirdağ'ı ziyaret etti. Sabah saatlerinde İstanbul'dan kara yolu ile Tekirdağ'a gelen Bakan Işık, ilk olarak Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

"OYLARDA HERHANGİ BİR AZALMA YOK"

Tekirdağ Ramada Otele yapılacak olan Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliği Bölgesel toplantısının öncesinde Vali Yerlikaya ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Bakan Işık, İstanbul'da yaşanan yolsuzluk operasyonlarının AK Parti'ye yansımasını değerlendirdi.

Son dönemlerde yaşanan olayların ardından AK Parti'nin oylarında herhangi bir azalma görülmediğini kaydeden Bakan Işık, "Olayların halk tarafından itibar görmediği halkın aslında bu işe tepki gösterdiğini de ortaya koydu. İstanbul' da Ankara' da Büyükşehir seçimleri ile ilgili önümüzdeki süreçte daha çok anketler çıkacak. Daha çok çalışmalar yapılacak. Bizde sonuçta halkın içindeyiz. Halkın nabzını tutuyoruz. Gördüğümüz şu, halkımızın bu noktadaki bu bir yolsuzluk operasyonu değil siyasi bir dizayn operasyonu kanaati perçinlenmiş durumda. İnşallah bu seçimlerde de, yine o 7 seçimin oldu gün güçlü çıkacak" şeklinde konuştu.

"ASYAPORT AMBARLI LİMANINDAN PERFORMANSI DAHA BÜYÜK"

Ziyaret sırasında Tekirdağ'a yapılacak olan Asyaport Limanı hakkınd Bakan Işık'a bilgi veren Tekirdağ Valisi Ali Yerli Kaya, ise "Yapılan Avrupa'nın 3. büyük limanı olan Asyaport. Ambarlı Limanın performansından daha büyük bir liman. Bu limandan sonra Tekirdağ Ekonomisinin ikiye ayrılacağını en iyi Tekirdağ biliyor. Tam kapasiteyle inşallah bu yıl hizmete girdiğinde 3 bin kişi çalışacak. 3 milyarla 2012 vergi performansımız var. Bu rekor en az 3 milyar da Asyaport' tan gelecek. Bu limanla afiliye olan Organize sanayi bölgesi 3 tane vermiş olduğumuz söze inandığı için sizler tarafından imzalandı" dedi.

Tekirdağ Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikri Işık İstanbul Tekirdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500

Yorumlar (19)

Caner safakcanersafak@hotmail.de:

Bu Millet kör degil Bakanim . Millet gercekleri görüyor !!! Secim zamanida en iyi cvp`i Millet verecek .

40
13
yanıtYanıtla
VARYEMEZvaryemez@hotmail.com:

BEN TAYYIBIN CEKETINE BILE OY VERIRIM CHP DEN DAHA HAYIRLISI O

14
32
yanıtYanıtla
vatandaşhaholobune@hotmail.com:

kimi kandırıyor bunlar anlamıyorum bizim aileden en az 15 oy gitti . genel seçimler asıl herseyin belli olacagı yerdir o zaman görecegiz azaldı mı azalmadı mı

26
10
yanıtYanıtla
alikırmızıgülalikirmizigul1956@hotmail.com:

sen oradaysan .ben buradayım

yanıt0
yanıt0
gerçeklerzirza_88@hotmail.com:

oyumuz düştü der mi hiç düştüğünü herkes biliyor gerçekler acıdır...

28
8
yanıtYanıtla
İMAMrmkaraman38@hotmail.com:

son çırpınışlar bunlar.. telas içindeki akp yandasları düşen oyları düşmemiş gibi gösterme telaşı içindeler..ey gafıller bosa çabalamayın.ALLAH .. kul hakkı yıyenlerın .hortumcuların hırsızların elbet cezasını verecektir.ona destek verenlerde ..aynı cezaya çaptırılacak..sakın .bize bişey yok sanmayın..zalıme destek verende zalımdır..kul hakkı yıyenlerınde affı yoktur.AKP NIN MASKESI DÜŞTÜ. BALON PATLADI..BIZIM SULLALECE AKP YE OY YOK ARTIK..

23
12
yanıtYanıtla
masal yazmayınsprewell88@mynet.com:

sen niye imam adını kullandın ki? kesin hüküm almamış bir olay ve insanlar için gafiller diye bahsetmişşsin ve kul hakkı demekle asıl kul hakkına sen girmiş olmuyormusun bu durumda

yanıt0
yanıt0
MYKmustafa_06_77@hotmail.com:

OPERASYON DERKEN HERALDE BAKANLARIN ÇOCUKLARININ VE KENDİLERİNİN KARIŞTIĞI TİCARETTEN BAHSEDİYOSUZDUR PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPACAK HALİZ YOK APO YOKSA KULAĞINIZI ÇEKER...

22
9
yanıtYanıtla
yücelyozgat@hotmail.com:

yiyiosa var desin hadi:)))habera bak yaaa laf ola beri gele

20
10
yanıtYanıtla
bosnalıbosnali40@gmail.com:

derdiniz oy menfaat vs.vatandas halk ülke umrunuzda bile değil

22
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title