Haberler

Bilgi Evleri'ne Bayram Hediyelerle Geldi!

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma ve hediyeleşme şöleninde bir araya gelen üyeler, bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı

25 Ağustos Perşembe günü Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Yeşiltepe, Sümer ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evleri'nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen şölene Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Sayın Veli Koç'un yanı sıra çok sayıda üye ve veli katıldı.

Bayramın gönüllerde yarattığı güzel coşkuyu paylaşmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma ve hediyeleşme şöleninin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi. Şölende bir araya gelen üyeler birbirleriyle bayramlaşmanın ve gerçekleştirilen çekilişle birbirlerine hediye vermenin mutluluğunu yaşadı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın yaptığı açıklamada, bilgi evlerinde düzenlenen bayramlaşma ve hediyeleşme etkinliği sayesinde hem kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi duygular pekişmekte hem de bayramlaşma ve hediyeleşme gibi güzel bir geleneğimiz yaşatılmaktadır dedi. Bilgi evi üyelerinin bayram sevincini paylaştığını dile getiren Sayın Murat Aydın tüm üye ve velilerin Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title