Haberler

Bilgi Evleri'nde Bayram Sevinci Hediyelerle Yaşanacak

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Ramazan Bayramı'nı kutlamaya hazırlanıyor.

Her yıl geleneksel olarak yapılan "Bayramlaşma ve Hediyeleşme Şöleni"nin üçüncüsü bu yıl 25 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek. Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Yeşiltepe, Sümer ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evleri'nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte üyeler bayramlaşmanın ve hediyeleşmenin sevincini yaşayacak.

Milli birlik ve beraberliğin simgesi olan bayram günlerini anlamına uygun olarak idrak eden bilgi evleri, bayramlaşma ve hediyeleşme geleneğini de yaşatmayı ihmal etmiyor. Üyeleri için düzenlediği bayramlaşma etkinliklerinde bilgi evleri, üyelerin birbirleriyle kaynaşmasını, kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi duyguların yanı sıra hediyeleşme geleneğinin de pekişmesini sağlıyor. Her yıl gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinden önce üyeler, isimlerini bir kâğıda yazarak çekiliş yapılması için bir kutuda biriktiriyor. Etkinlik günü çekiliş sonucuna göre üyeler hem aldıkları hediyeleri belki de ilk defa tanıdığı arkadaşlarına veriyor hem de hiç tanımadıkları birinden hediye almanın mutluluğunu yaşıyor.

Tatlı bir heyecanın, sıcak bir samimiyetin paylaşıldığı "Bayramlaşma ve Hediyeleşme" geleneği, bilgi evlerinde her yıl aynı mutlulukla yaşanmaya devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri bu güzel etkinliğe tüm üyelerini davet ederken ayrıca bu mutluluğu yaşamak isteyen herkesi 25 Ağustos'ta bilgi evlerine bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title