Haberler

Beyoğlu'nda Çöp Konteynırından Sıçrayan Kıvılcımlar Yangın Çıkardı

Beyoğlu'nda Çöp Konteynırından Çıkan Kıvılcımlar, Bir Binanın Çatı Katına Sıçradı. Çatının Alev Alması Sonucu Çıkan Yangına İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti.

Beyoğlu'nda çöp konteynırından çıkan kıvılcımlar, bir binanın çatı katına sıçradı. Çatının alev alması sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Sururi Mahallesi Tennure Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Çöp konteynırına atılan külün, içerideki çöpleri tutuşturması ve kıvılcımların binanın izolasyonla kaplı çatısına sıçraması sonucu çıkan yangın, bir anda büyüdü. Olay yerine gelen öncü itfaiye ekiplerinin yangın merdiveni olmadığı için müdahalesi yetersiz kaldı. Bunun üzerine çağrılan takviye itfaiye ekipleri, sokakta park halinde bulunan araçlar nedeniyle yaklaşık yarım saat sonra olay yerine

ulaşabildi. Alevlere müdahale eden itfaiye erleri, yangını kontrol altına aldı. Can kaybının ya da yaralanmanın olmadığı yangında çatı katında maddi hasar oluştu.

Binanın sahibi İsmail Albayrak, "Daha önce belediyeyi uyardık, 'kaldırın' dedik. Çöp konteynırını kaldırmadılar, bu yangın çıktı. Buraya küllerini döküyorlar, ben bizzat gidip uyarmıştım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MH-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title