Haberler

Beylikdüzü de 8. Kariyer Zirvesi'nde

Güncelleme:

"İnovasyon ve Gençlik" konularının görüşüldüğü 8. Kariyer Zirvesi, Beylikdüzü Belediyesi'nin katılımı ile Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

8. Kariyer Zirvesi, Türkiye'nin önde gelen sanayici, işadamı ve idarecilerinin; genç insan kaynağı ile buluşma noktası oldu. Beylikdüzü Belediyesi'nin de katıldığı zirve, aynı zamanda kurumsal bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ediliyor. Kuruluşlar kurumsal olarak bu önemli zirvede yer alarak kurumsal itibarlarına güç katıyorlar. Gördüğü itibardan dolayı yılın zirvesi olarak nitelendirilen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyon, hemen her çevreden büyük bir ilgi gördü. Organizasyonu sunan Kariyer Akademi'nin bağlı olduğu İhlas Vakfı ise, 1975 yılından beri 38 yıldır üniversite öğrencilerine yurt ve eğitim hizmetleri ile katkıda bulunuyor.

Başkan Uzun'a Teşekkür…

8. Kariyer Zirvesi'ne tek Belediye olarak katılım sağlayan Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi stant açıp, Beylikdüzü'nde yapılan ve yapımı devam eden faaliyetler hakkında bilgi vererek, katılımcılara ikramda bulundu. Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi'ni (BEYKAM) zirvede gören vatandaşlar Başkan Uzun'a teşekkür etti. Mesleğinin ehli fikir adamları, işadamları, siyasi otoriteler zirvede yer aldı.

Programa; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Planlama yetkilileri, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahid Ören, ÖRAV Genel Müdürü Kayhan Karlı, Bilim İlaç Genel Müdürü Dr. Erhan Baş, Sabah Gazetesi Yazarı Emre Aköz, BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve FODER Kurucu Başkanı Özlem Denizmen katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Türkiye Haliç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title