Haberler

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Didin: "Yugoslav Basketbol Ekolünün Yükselen Yıldızı Fmp Zeleznik'i Yendik"

Sırp Ekibi Fmp Zeleznik'i 74-73 Mağlup Ederek İlk Galibiyetini Alan Beşiktaş Cola Turka'da, Antrenör Murat Didin, Eski Yugoslav Basketbol Ekolünün Yükselen Yıldızı Fmp Zeleznik'i Mağlup Etmenin Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyledi.

Sırp ekibi FMP Zeleznik'i 74-73 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Beşiktaş Cola Turka'da, antrenör Murat Didin, eski Yugoslav basketbol ekolünün yükselen yıldızı FMP Zeleznik'i mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Didin, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü rakiplerinin, Kızılyıdız, Partizan ve Hemofarm gibi takımların hepsini dize getirmiş bir ekip olduğunu kaydederek, ''FMP Zeleznik, Yugoslav basketbolunun yükselen yıldızı bir kulüp. Adeta bir oyuncu fabrikası durumundalar. Onları yenmek için aynı mantıkta, aynı oyun anlayışında ve büyük bir mücadele gücünde olmak gerekiyordu'' dedi.

Son yıllarda Avrupa'da üst düzey maç oynama imkanı bulamayan Arda, Cevher, Erkan, Levent gibi oyuncuların bu seviyede oynadıkça daha da gelişeceklerini anlatan Didin, ''Bu oyuncularımız daha da iyileşecekler. Dün Cevher'den müthiş bir savunma, Erkan'dan da hem direnç hem ofans performansı aldık. Bu yoğun programda hepsinin bu seviyelerini daha da yukarı çekeceklerine inanıyorum. Dün için hepsini can-ı gönülden kutluyorum'' diye konuştu.

Murat Didin, hafta sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda oynayacakları karşılaşma sonrasında, 21 Kasım Salı günü BJK Akatlar Spor Salonu'nda Polonya'nın en güçlü takımlarından Anwil karşısına çıkacaklarını belirterek, bu maçta çok güzel bir ortam yaratarak, önemli bir galibiyet daha alacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title