Haberler

Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürgeyle Sokakları Temizliyor

Niğde' nin merkez Dündarlı Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

Niğde' nin merkez Dündarlı Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlü İş Güvenliği' nde 31 yıl işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olarak ve 30 Mart'ta Dündarlı Belediye Başkanı olan Hüseyin Çıkan, göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatlarından biri, 3 bin 370 nüfuslu belde de temizlik seferberliği başlatmak oldu. Başkan Hüseyin Çıkan, belde halkının da destek verdiği temizlik seferberliği başlatmakla kalmadı, kampanyaya öncülük de ederek personeliyle birlikte temizlik çalışmalarına katılıyor. İş kıyafetlerini giyerek her sabah sokaklardaki kağıt ve poşetleri toplayan, süpürgeyle yollardaki ve kaldırımlardaki pislikleri temizleyen Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, toplumsal bir sorumluluk oluşturmak için temizlik seferberliği başlattığını belirterek, Biz hizmet sektörüyüz. Belediye Başkanı vatandaşların doğumundan ölümüne kadar sorumlu bir memurdur. Halkımızın sağlığından, temizliğinden ekonomik sosyal haklarından sorumluyuz. Biz Dündarlı Belediyesi olarak fakir bir belediyeyiz, borçlu bir belediyeyiz. Belediye Başkanı olarak personelime bir ağabey edasıyla yaklaşıyorum ve hep birlikte sorunlarımızı çözüyoruz ve işlerimizi birlikte yapıyoruz dedi.

'SÜPÜRGEYLE TEMİZLİK YAPMAKTAN ÇEKİNMİYORUM'

Beldede yıllardır temizlenmemiş yerler olduğunu ve her tarafta çöp yığınlarının bulunduğunu kaydeden Çıkan, bu nedenle sağlık açısından belde de problemler yaşandığını belirterek, Biz belediye olarak çevre temizliği, çevre sağlığı ve çevre güvenliğine önem veriyoruz. Bizim için olmazsa olmazlarımızdan biri çevre temizliğidir. Ben işçilikten geldim ve elime süpürge alıp çevre temizliği yapmaktan çekinmiyorum. Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz diye konuştu.

BELDE HALKI MEMNUN

Başkan Hüseyin Çıkan'ın temizlik seferberliği başlattığı Dündarlı Beldesi sakinleri de bu durumundan memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Dündarlı Niğde Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ismail ilginilginmarketavm@hotmail.com:

Devamini bekleyoruz insallah calişmalarinin sayin başkanim

4
0
yanıtYanıtla
sefasefa-1974@hotmail.com:

benden yana helal olsun aldıgın maaş

4
0
yanıtYanıtla
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Antalya Ex Belediye Baskani Mustafa Akaydin da secimi kazansaydi kesin ayni seyi yapardi...))

0
4
yanıtYanıtla
ahmetahmetilhan13@hotmail.com:

helal olsun belediye başkanına..

3
0
yanıtYanıtla
ırem yiğitfb-fb-fb-fb-97@hotmail.com:

Ben zaten böyle olacağına inanıyordum sonuna kadar arkadandayiz başkanım

2
1
yanıtYanıtla
abdullah yılgınabdullah__7070@hotmail.com:

alah razı olasun sen den başkanım her zaman arkandayız halk olarak

2
1
yanıtYanıtla
yunus emrebitanem5134@hotmail.com:

Allah Razi olsun

2
1
yanıtYanıtla
Bayraktarbayraktar620@hotmail.com:

En sonunda gurur verici bi tablo, köyümüz olarak. Başkanın değerini bilmek gerekir.Ayrım yapmadan sahip çıkalım başkana ve köyümüze..saygılar.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title