Haberler

Bekir Bozdağ: CHP Milletvekilinin Attığı Tweet Seviyesizliğin Somut Göstergesi...

(chp Milletvekili Yıldıray Sapan'ın attığı tweet) "Tabi bende öncelikle kınıyorum böyle bir davranışı."

(chp Milletvekili Yıldıray Sapan'ın attığı tweet) "Tabi bende öncelikle kınıyorum böyle bir davranışı. Hiçbir milletvekili toplumun değerleriyle bağdaşmayan eylem ve söylemde bulunmamalıdır. Milletvekillerinin söylediği ifadeler kabul edilemez durumda. En son işte CHP Milletvekilinin yaptığı açıklama büyük bir seviyesizliğin somut bir göstergesi olarak ortada duruyor"

Haber - Kamera: İbrahim YILDIZ / İSTANBUL DHA Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin düzenlendiği iftar programına katılmak üzerene Köln'e gitti. Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 15: 40'da Köln'e giden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili attığı tweetle ilgili soru üzerine Bozdağ, 'Tabi bende öncelikle kınıyorum böyle bir davranışı. Hiçbir milletvekili toplumun değerleriyle bağdaşmayan eylem ve söylemde bulunmamalıdır. Milletvekillerinin söylediği ifadeler kabul edilemez durumda. En son işte CHP Milletvekilinin yaptığı açıklama büyük bir seviyesizliğin somut bir göstergesi olarak ortada duruyor. Ben kınıyorum" dedi.

"ÖNCE EVET DEDİĞİ BİR KONUDA DAHA SONRA HAYIR DEMİŞTİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni anayasa çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamalar ile ilgili de konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 'Anayasa uzlaşma komisyonu yaklaşık 2 yıldır çalışıyor. Kendisine tayin edilen süre 31 Aralık 2012'de dolduğu halde çalışmalarını sonlandıramadı. Daha sonra meclis başkanının liderleri ziyareti neticesinde 1 Mayıs'a kadar yeni bir süre ortaya çıktı. Ondan sonra da bitmeyince 1 Temmuz'a kadar ilave bir süre alındı. Yaklaşık 2 yıl oldu. Henüz 48 madde üzerinde bir uzlaşma var. 150 civarında bir maddenin görüşüldüğünü görüyoruz. Bunun geri kalan 102 maddesi üzerinde şuana kadar bir mütabakat yok. Sayın Başbakan bir çağrı da bulunmuştu, 'Üzerinde çalışılan 48 madde var. Gelin o 48 maddeyi yasalaştıralım" diye konuştu. Bozdağ, "Tabi buna Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grup başkan vekili Sayın Şandır, parti adına yaptığı açıklamada Sayın Başbakanımızın bu çağrısına destek verdiğini açıklamıştı. Lakin üzerinden 2 gün geçti Sayın Bahçeli bugün başka bir açıklama da bulundu. Bahçeli, ' Biz buna destek vermeyeceğiz' dedi. İşin doğrusu grup başkanvekilleri grup başkanı adına konuşur. Grup Başkanı da Sayın Bahçeli'dir. Sayın Bahçeli ile istişare etmeden konuşması ve açıklama yapması Grup Başkan Vekili'nin olası gözükmüyor. Öyle görünüyor ki Milliyetçi Hareket Partisi yeniden değerlendirme yapmıştır. Önce evet dediği bir konuda daha sonra hayır demiştir. Elbette kendi kararlarıdır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Yıldıray Sapan Bekir Bozdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title