Haberler

Batman'da "Her Güne Bir Kitap" Kampanyası

Batman'da, öğretmen yazar Behçet Gülenay, başlattığı "Her Güne Bir Kitap" kampanyası kapsamında vatandaşlara kitap hediye ediyor.

Batman'da, öğretmen yazar Behçet Gülenay, başlattığı "Her Güne Bir Kitap" kampanyası kapsamında vatandaşlara kitap hediye ediyor.

Gülenay, yaptığı açıklamada, vatandaşlara oku alışkanlığı kazandırmak için başlatığı kitap kampanyasına, İstanbul ve Konya'daki arkadaşlarının büyük destek verdiğini söyledi.

Gençliğin teknolojiye bağımlı olarak yetiştiği bir zamanda, okumaya büyük ihtiyaç duyulduğunu anlatan Gülenay, "Hayatı son model bir cep telefonundan ibaret sanan bir nesil var." dedi.

Gülenay, şunları kaydetti:

"Karınca kararınca 'her güne bir kitap' adı altında bu bilinci uyandırmak için böyle bir karar verdim. Tabi karar verirken kendi okuduğum kitaplardan önce başladım. Yoldan geçen birine bir kitap hediye etmeye karar verdim ve bunu 365 gün boyunca devam ettirmeyi düşünüyordum. Her güne bir kitap dedik ama günde 10 civarında kitap hediye ettiğimizde oluyordu. Geçen bir okula 100 civarında kitap hediye ettik. Kampanya büyük ilgi gördü."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Batman Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title