Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı'na video konferans ile katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı'na video konferans ile katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleşen toplantıya ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyesi de olan Büyükkılıç'ın yanı sıra Yozgat Valisi Ziya Polat, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci katıldı.

Toplantıda ORAN Kalkınma Ajansı gündemindeki konular ele alınarak, gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Yalçın, vatandaşla buluştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazdığı yazıda Talas'ı örnek gösteren vatandaşla bir araya geldi.

Şeffaf Oda uygulamasının ardından Mecid Can ile bir araya gelen Yalçın, CİMER'e yaptığı başvuruda ilçedeki başarılı belediyecilik çalışmalarından övgüyle bahsettiği için kendisine teşekkür etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'dan liseli gençlere öğütler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, okul ziyaretleri kapsamında Taceddin Veli Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Kariyer planlama söyleşisi için gençlerle bir araya gelen Çolakbayrakdar, liseli gençlere öğütlerde bulundu.

Öğrencilere kendilerini mutlu edecek hedefler belirlemelerini öneren Çolakbayrakdar, "Bütün kaygımız, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha donanımlı yetişmesini sağlamak." ifadesini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, gençlerin sorularını da yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Yozgat Sivas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title