Haberler

Başkan Abdurrahman Er güven tazeledi

Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Er, yapılan olağan genel kurul sonucunda yeniden başkan seçildi.

Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Er, yapılan olağan genel kurul sonucunda yeniden başkan seçildi.

Merkezi Hakkari olan Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonunun olağan genel kurulu; Bingöl, Erzurum, Van ve Hakkari'de bulunan 7 derneğin yönetim kurulları ve delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 3 yıllığına Federasyon Başkanlığına Abdurrahman Er, Kadın Kolları Genel Başkanlığına Dilan Gök ve Gençlik Kolları Genel Başkanlığına ise Caner Kaya seçildi.

Seçimin ardından konuşan Başkan Abdurrahman Er, temel amaçlarının bölgede gaziler ve şehit Aileleri ile alakalı dernekleri bir çatı altında toplayarak daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi. Er, "Elazığ ve Van Başkale'de meydana gelen depremlerde de vatandaşımızın yanlarında olduğumuzu her zaman hissettirdik. Başta Hakkari ilimiz olmak üzere şehitlerimizin ismini taşıyan okullarda 'Bir Kitap da Senden Olsun' kampanyasını başlattık. Toplamış olduğumuz kitapları ilimizdeki okullarına bağışlayarak, okuyan bir nesil yetiştirmeye ön ayak olmaya çalışıyoruz. Kitap desteklerinin yanı sıra şehit ve gazi çocuklarımıza okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımında da bulunduk. Her zaman yanlarında olacağız. Şehit ve gazi ailelerimizin teveccühlerini kazanarak, her gün yeni yeni üyelerle bölgenin en büyük STK'sı olmaya da aday olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

"Şehit aileleri bizim emanetimizdir"

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadete yürüyen şehitlerimizin emanetleri olan aileleri her zaman bizlere emanettir" diyen Er, "Geride bıraktıkları ailelerinin acılarını paylaşmak, aileler arasında tanışma ve kaynaşmayı, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, milletimize maddi ve manevi çok büyük acılar yaşatan ve en büyük insanlık suçu olan terörizmin, toplumumuz tarafından doğru algılanmasına yönelik faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir. Bu anlamda bugün federasyonumuzun ilk genel kurul toplantısına bizleri yalnız bırakmayan tüm dernek başkanlarımıza, yönetim kurullarına, şehit ve gazi ailelerimize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Anadolu Bölgesi Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
title