Haberler

Bar Girişinde 4 Kişiyi Yaralayan Galericiye 7 Yıl Hapis

Samsun'da Bir Bar Girişinde Yaşanan Tartışmada 4 Kişiyi Tabancayla Yaraladığı İddiasıyla Daha Önce 8 Yıl 8 Ay Hapis Cezasına Çarptırılan Galerici, Yeniden Yargılanınca 7 Yıl 13 Gün Hapis Cezası Aldı.

Samsun'da bir bar girişinde yaşanan tartışmada 4 kişiyi tabancayla yaraladığı iddiasıyla daha önce 8 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan galerici, yeniden yargılanınca 7 yıl 13 gün hapis cezası aldı.

Bahçelievler Mahallesi Abdulhakhamit Caddesi üzerinde bulunan bir barda meydana gelen olayda, galerici Selim Ç. (36), bar girişinde çıkan tartışmada bar sahibi İlyas Ş.'yi (50), güvenlik görevlileri Hakan A. (29) ve Bülent S. (29) ile olay yerinden geçen Emine A.'yı (38) tabancayla yaraladığı iddiasıyla daha önce 8 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kararı bozan Yargıtay, Selim Ç.'nin yeniden yargılanmasını istedi. Bugün Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden yargılanan Selim Ç., kararı

mahkemenin taktirine bıraktığını söyledi. Mahkeme heyeti, Selim Ç.'yi 7 yıl 13 gün hapis cezasına çarptırdı.

(MAY-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title