Haberler

Balıkesir BBB Körfez Bölge Koordinatörlüğü'ne Arslan getirildi

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörlüğü görevine, Gömeç eski Belediye Başkanı Kazım Arslan getirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörlüğü görevine, Gömeç eski Belediye Başkanı Kazım Arslan getirildi.

Arslan görevine başlarken, insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun gayret içinde olacağını bildirdi. Arslan kendisini bu göreve layık gören Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür etti.

Kazım Arslan kimdir?

"Son dönem Gömeç Belediye Başkanlığı yapan Kazım Arslan, 1968 yılında Gömeç'te doğdu. İlk ve ortaokulu Gömeç'te, lise tahsilini Ayvalık'ta tamamladı. Türk Hava Kurumu, Ticaret Odası ve Gömeç Spor Kulübü'nde çeşitli görevlerde bulundu. Bir dönem Gömeç Belediye Meclisi Üyeliği de yaptı. 30 Mart 2014 seçimlerinde Gömeç Belediye Başkanı olarak seçildi. Arslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 seçimleri için yeniden aday gösterilmişti. Arslan, evli ve 2 çocuk babasıdır." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kazım Arslan Balıkesir Körfez Gömeç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title