Haberler

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Zonguldak'ta Maden İşçileriyle Buluştu

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Zonguldak'ta TTK Kozlu Müessesse Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağına inerek işçilerle bir araya geldi. Aydın, işçilere 2 bin kişilik istihdam sözü verdi.

Zonguldak'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, ziyaretler çerçevesinde TTK Kozlu Müessesse Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağına inerek işçilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Aydın, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, TTK Genel Müdür Vekili Muharrem Kiraz, Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağına indi. Burada madencilerle yakından görüşen Aydın, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yerin eksi 425 kotunda kurulan sofrada işçilerle birlikte yemek yiyen Bakan Yardımcısı Aydın, TTK'ya 2 bin işçi alımı konusunda en kısa zamanda gerekli çalışmanın yapılacağını hatırlattı. Aydın'a ziyaretin anısına madenci heykeli takdim edildi.

Ziyarete ilişkin konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yrd. Ahmet Aydın ile birlikte Kozlu Müessesi Maden ocağı -425 metre kod 5. Ayak panosunda, Madenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Madenci kardeşlerimizin çalışma koşullarını, Bakanımız ve heyeti, yakından görme fırsatı buldu. Bu vesile ile Madenci kardeşlerimize, en kalbi sevgi ve muhabbetlerimi arz ederken, tüm vefat eden madenci şehitlerimize de Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aydın Zonguldak Maden Aydın Kozlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title