Haberler

Bağcı Çocuklara Söz Verdi Okul Bahçesi İhale Edildi

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık İlçesi Danişment Köyünde İlkokul ve Ortaokul bahçesine peyzaj düzenlemesi yapılıyor.

Çorum'un Osmancık İlçesi Danişment Köyünde İlkokul ve Ortaokul bahçesine peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında Danişment köyünü ziyaret eden Ak Parti Çorum milletvekili Dr. Cahit Bağcı okul bahçesinde oyun oynayan çocuklarla sohbet etmiş ve onlara okul bahçesinde düzenleme yapılacağı sözünü vermişti. Sözünün takipçisi olan Bağcı'nın girişimleri sonuç verdi ve Danişment Ortaokulu ve çocuk parkı peyzaj ve alan düzenlemesi ihale ilanına çıktı. Milletvekili Dr. Cahit Bağcı'nın Danişment oklu bahçesini takibe alması neticesinde İl Özel İdaresi genel sekreteri Ömer Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere tarafından konu takip edilerek inceleme yapılmış ve projelendirilmesi sağlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız köy muhtarı Sadık Bayrak yaptığı açıklamada "Sayın milletvekilimizin köyümüzün sorunlarını yakından takip etmesi köy sakinlerini duygulandırmaktadır. Okulumuzun bahçesi ile birlikte park alanının projelendirilerek ihaleye çıkılması sonucunda artık çocuklarımız daha nezih bir parkta ve daha düzenli bir okul bahçesi ve spor alanlarında eğlenip oyun oynayabilecekler. Bu açıdan sayın milletvekilimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah en kısa dönemde köylümüze söz verdiğimiz gibi köyümüzün kilit taş parke yolları da yapılacaktır. Sayın milletvekilimizin girişimleriyle köyümüzü bir şehir görünümüne kavuşturmak bizlere onur vermektedir." dedi. Danişment Ortaokulu okul aile birliği başkanı Mehmet Danışkan ise konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak "Sayın milletvekilimizin girişimleriyle okulumuzun bahçesi renkleniyor. Allah razı olsun. Artık çocuklarımızın oyun alanları daha güvenli, daha güzel ve daha sağlıklı olacak" dedi. Geçtiğimiz Ağustos ayı Danişment ziyaretinde çocuklara gelecek yıl proje tamamlandığında sizleri ziyaret edeceğim ve okul bahçesinde birlikte top oynayacağız sözünü veren milletvekili Dr. Cahit Bağcı'nın proje tamamlandıktan sonra Danişment köyünü ziyaret edeceği, çocukların sevincini ve gözlerindeki ışıltıyı ve mutluluğu birlikte yaşayacağı belirtiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Bağcı Ak Parti Osmancık Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title