Haberler

Aziz Yıldırım'ı Ağlatan Ziyaret

Güncelleme:

Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı Aziz Yıldırım'ı duruşma salonunda ziyaret etti.

Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı Aziz Yıldırım'ı duruşma salonunda ziyaret etti.

Mahkeme başkanının izniyle takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu, Yıldırım'ın yanına gitti.

Yıldırım da takımı tebrik ederken, salonda duygusal anlar yaşandı. Başta Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerler göz yaşlarına boğuldu.

Takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu'nu mahkeme başkanı Mehmet Ekinci ve heyet de tebrik etti.

Tokatlıoğlu, Başkan Ekinci'ye imzalı voleybol topu hediye etti.

Şike davasının 10. duruşması sona erdi.

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık için açılan davanın 10. duruşmasında duygusal anlar yaşandı. Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nın 12 oyuncusu, Fenerbahçe Voleybol Şubesi Başkanı Hakan Dinçer ve teknik heyet, Aziz Yıldırım'ı duruşma salonunda ziyaret etti.

AĞLATAN ZİYARET

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, şampiyon voleybol takımının salonda olduğunu ve kendilerini tebrik ettiklerini ifade etti. Başkan Ekinci, duruşmayı bitirdiklerini ve Perşembe gününe ertelediklerini bildirdi. Başkan Ekinci ardından, takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu'nu tutuklu sanıkların bulunduğu bölüme çağırdı. Aziz Yıldırım, kaptan Tokatlıoğlu'nu öperek tebrik etti. Bu sırada Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

BAŞKAN'A HEDİYE TOP

Kaptan Tokatlıoğlu, heyetin bulunduğu bölüme gitti ve Başkan Ekinci'ye bütün takım oyuncularının imzası bulunan voleybol topunu hediye etti. Bu sırada salonda alkış sesleri yükseldi. Salonda bulunan Fenerbahçe yöneticileri Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Ünal Uzun'un da aralarında bulunduğu yöneticiler de duygusal anlar yaşandı ve gözyaşlarını tutamadı. Ardından Aziz Yıldırım, tutuklu sanıkların bulunduğu bölümün kenarına gelerek bütün takımı ve teknik heyeti tek tek tebrik etti. Takımın şampiyonluk kupasını da yanlarında getirdiği, ancak kupanın adliyeye alınmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Universal Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title