Haberler

Aykome Üst Kurul'ndan Önemli Kararlar

Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin 2017 yatırım programları onaylandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.
28 Şubat Salı günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar Başkanlığı'nda yapılan toplantıya, MASKİ, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, ilgili daire başkanları ve şube müdürleri ile altyapı hizmeti veren kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
AYKOME Üst Kurul Toplantı gündeminde Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Merkez İlçe Belediyeleri'nin 2017 yılı yatırım programları görüşülerek onaylanırken, altyapı çalışmalarının koordineli bir şekilde yapılarak hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılması için önemli kararlar alındı.

Bu kapsamda, kazı çalışmaları sonrası tamiratların çalışma yapılan sokak, cadde, meydanın bağlı olduğu belediye tarafından yaptırılması, MASKİ çalışmalarının ilgili belediyelerin üstyapı programı olarak kabul edilerek ilgili kurumların altyapıyı hazır hale getirmesi, belediyeler tarafından MASKİ yağmursuyu drenaj kanalları ile ilgili protokollerin yapılması kararları alınırken, zemin m2 tamir bedelleri ile 2017 yılı birim fiyatları enflasyon oranında yeniden belirlendi.

AYKOME ayrıca 30 Eylül tarihinden sonra altyapı hizmeti veren kurumların çalışmamasına, acil ve özel durumlarda ise bu çalışmaların izne tabi olması veya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi kararı da aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battalgazi 28 Şubat Sarılar Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title