Haberler

Aydın Doğan'dan Gümüşhane'de Ziyaretler

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, memleketi Gümüşhane'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, memleketi Gümüşhane'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Sabah Kelkit İlçesi'nde Belediye Başkanı Muammer Duran tarafından Kent Parkı'nda verilen kahvaltıya katılan Aydın Doğan'a, Başkan Duran Kelkit işi Zilli Kilim üzerine işlenmiş Türk bayrağı hediye etti. Yaşar- İrfani Doğan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret ettikten sonra Gümüşhane'ye geçen Aydın Doğan, Gümüştaş Madencilik'te incelemelerde bulundu.

GÜMÜŞHANESPOR'U ZİYARET ETTİ

Aydın Doğan, yanında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi yazarları Sedat Ergin ve Ertuğrul Özkök ve arkadaşlarıyla, daha sonra 2012 – 2013 sezonu Spor Toto 3. Lig Play – Off birincisi olarak 2. Lig'e yükselen Gümüşhanespor'un tesislerini ziyaret etti. Burada kupayla birlikte poz veren, Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen ve yanındakilerle bir süre görüşen Aydın Doğan, "Gümüşhanespor'un başarılarında çok seviniyoruz. İnşallah daha da ileri gidersiniz. Spor biraz da ekonomik yönü olması gereken bir şey. Pahalı bir iş. Gümüşhane'nin çok fazla zengini yok. Fukara bir bölgede doğmuşuz. İyi insanların olduğu bir bölge ama fukara bir memleket. Gümüşhaneli herkes her yerde, 'memleketime ne yaparım?' diye katkıda bulunuyor. Bundan sonra da elimden geldiğince destek vereceğim" dedi.

ÜNİVERSİTE VE VALİLİĞİ ZİYARET

Aydın Doğan, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın, Sema Doğan Parkı'nda verdiği öğle yemeğine katıldı, ardından Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi'ne ve kentin eğitim yaşamına bundan önce olduğu gibi ellerinden gelen yardımı bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Aydın Doğan'a, Rektör Günaydın tarafından işlemeli fincan hediye edildi. Doğan, daha sonra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. Mayda da Doğan'a Gümüşhane'nin ünlü Karaca mağarasının kabartma tablosunu hediye etti.

Aydın Doğan, Gümüşhane'de kurulu bulunan Doğan İletişim Merkezi'ni de ziyaret ettikten sonra Trabzon Havalimanı'na, oradan da İstanbul'a hareket etti. - Gümüşhane

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Holding Gümüşhanespor Aydın Doğan Kelkit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title