Haberler

Aydın'da Gizli Bölmede 5 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aydın'da narkotik ekipleri, durdurdukları otomobilin bagajında bulunan gizli bölmede 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aydın'da 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 tutuklama

Uyuşturucu sevkiyatına Narkotik ekipleri "dur" dedi

Uyuşturucu sevkiyatı karakolda son buldu

AYDIN - Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Efeler ilçesinde yaptıkları operasyonda durdurdukları otomobilin bagajındaki gizli bölmeden 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirirken, gözaltına alınan 2 şüpheli sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Kent genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler, başarılı bir operasyona daha imza attı. Edinilen bilgiye göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını alan Narkotik ekipleri bir otomobili takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçen ekipler, içerisinde 2 şahsın bulunduğu şüpheli otomobili Umurlu Mahallesi'nde durdurdu. Otomobil ve şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda otomobil bagajındaki gizli bölmede 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Otomobilde bulunan Ç.U. ve A.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan Ç.U. ve A.E. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Aydın Operasyon 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title