Haberler

Avcılar'da Husumetli Olduğu İleri Sürülen Şahsı Kurşun Yağmuruna Tuttu

Güncelleme:

Avcılar'da bir şahıs, husumetlisi olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki genci kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken 27 yaşındaki genç kurşunların isabeti sonucu göğsünden ve kafasından ağır yaralandı.

Avcılar'da husumetlisi olduğu ileri sürülen şahsı kurşun yağmuruna tuttu

İSTANBUL - Avcılar'da bir şahıs, husumetlisi olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki genci kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken 27 yaşındaki genç kurşunların isabeti sonucu göğsünden ve kafasından ağır yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Sidar Canisimli genç, 34 ESH 807 plakalı hafif ticari aracı ile seyir halindeyken, husumetlisi olduğu ileri sürülen bir şahıs otomobiliyle yanına yanaştı. İkili arasında çıkan tartışma sonrası şüpheli şahıs, Sidar Can'ı kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan Sidar Can, kafasından ve göğsünden yaralandı. Şüpheli aracıyla olay yerinden uzaklaşırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ağır yaralanan Can, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, caddeye şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise çalışma yaptı. Emniyet şeridi ile trafiğe kapatılan yol, incelemenin bitmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Olay ile ilgili konuşan vatandaş Sinan Altıner, "Buradan geçtiğim sırada sağda polis araçları, ambulanslar geliyordu. Bir aracın arka camında kurşun izleri vardı. Polis ekipleri yolu kesmişlerdi. Bir insan yerde yatıyordu. Buradan kaldırılmadan önce ölmemişti. Ambulansta götürdüklerinde canlıydı diye duydum. Nasıl bu kadar kolay bir insan öldürülüyor? Allah sonumuzu hayır etsin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title