Haberler

Atatürk Caddesi'nde Prestij Çalışmaları Hız Kesmiyor

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan prestij cadde çalışmalarını inceledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan prestij cadde çalışmalarını inceledi. Atatürk Caddesi'nde devam eden prestij çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeki Kayda, "Hızlı bir şekilde cadde düzenlemelerine devam ediyoruz. Atatürk Caddesi'nde şu an da hummalı bir çalışma var. Yağmursuyu ve doğalgaz hattını tamamladık. Evlerin giriş kapılarına kadar doğalgaz hatlarını çektik. Üst yapı çalışmaları kapsamında yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına da devam ediyoruz. Kurudere-Acısu Caddelerinin arasında kalan kısım tamamlandı. En fazla bir aylık süre içerisinde buradan çıkarız. Hemen akabinde ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarımız da gelecek. Can Hastanesine kadar olan bu caddemizin en geç Haziran ayına kadar tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz, bu işler bir şekilde yapılması gerekiyor. Bölge esnafına ve vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Salihli'ye hayırlı olsun" dedi.

İnceleme gezisine, Dedetaşı Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine mevcut otopark üzerine yapılması planlanan sosyal etkinlik alanını denetleyerek devam Başkan Kayda, Sarıpınar Mahallesi'nde devam eden yol düzenleme çalışmalarını da inceleyerek, Fen işleri Müdürü Ercan Oyan'dan bilgi aldı.

Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın inceleme gezisine ise Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salihli Belediyesi Atatürk Caddesi Zeki Kayda Politika Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title