Haberler

Atasay Altın Çadırı Kapılarını Açıyor

Güncelleme:

Binlerce ürünün maliyet fiyatına satışa sunulacağı Geleneksel Altın Çadır Günleri, 6-7-8-9 Aralık 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Atasay Altın Çadırı kapılarını 6 Aralık Perşembe günü açıyor

Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri, kapılarını 3. kez açmaya hazırlanıyor. Atasay yoğun talep üzerine bu yıl Altın Çadır'a çevre illerden ve İstanbul'un ilçelerinden otobüs seferleri düzenleyecek. Geçtiğimiz yıl Altın Çadırı ziyaret ederek en çok alışveriş yapan ilk 500 kişi ise, 5 Aralık Çarşamba günü, özel davetli olarak alışveriş imkanına sahip olacak.

Tasarımları kadar imza attığı "ilk"lerle de Türk mücevher sektörünün öncü markası olan Atasay, Yenibosna'daki fabrikasının bahçesinde kuracağı çadır ile yine binlerce ürünü indirimli hatta maliyet fiyatıyla müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelen "Altın Çadır Günleri", 6-7-8-9 Aralık 2012 tarihlerinde gerçekleştirecek.

Altın, pırlanta, gümüş ve çelik tutkunlarına, hayallerindeki takıları uygun fiyatla satın alabilecekleri kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak olan Geleneksel Altın Çadır Günleri için yoğun talep üzerine çevre illerden ve İstanbul'un ilçelerinden otobüs ve minibüs seferleri düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl Altın Çadır'dan en çok alışveriş yapan ilk 500 kişiye ise özel davet yapılarak, isteyenlere 5 Aralık Çarşamba günü 14:00-20:00 saatleri arasında özel alışveriş imkanı tanınacak.

Bursa'dan gelecekler için Kabataş'tan servis var

Önceki yıllarda Yenibosna'dan servis hizmeti sunduklarını hatırlatan Atasay Mücevherat Mağazalar Koordinatörü Aytaç Demir "Bu yıl ise yoğun talep üzerine çevre il ve İstanbul'un ilçelerinden servis hizmeti vermeye karar verdik. Tekirdağ, Kocaeli, Adapazarı ve Edirne'den gelmek isteyen müşterilerimiz için ulaşım imkanı sağlayacağız. İstanbul'dan ise Kadıköy, Pendik, Sarıyer, Ümraniye ve Kabataş'tan (Bursa'dan gelecekler için) servis kaldıracağız. Bunun yanı sıra her gün Yenibosna metrobüs durağından da (Koçtaş önü) servislerimiz kalkacak. Araçların kapasitesi sınırlı olduğu için şehir dışından gelecek müşterilerimizin 444 4 282 numaralı telefonu arayıp, isimlerini yazdırmaları gerekiyor" dedi.

Çadır, 08:30-22:00 saatleri arasında açık olacak

Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay'ın, geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünlerini tüketicileriyle buluşturacağı "Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri", saat 08:30-22:00 saatleri arasında açık olacak. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat yaratan "Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri" kapsamında satılacak ürün yelpazesinde; yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği yer alıyor.

Pırlanta alışverişine özel Hediye Para

Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine yaptıkları pırlanta alışveriş tutarının yüzde 25'i kadar Hediye Para verecek. Hediye Para 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında sadece pırlantalı alışverişler için geçerli olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yenibosna İstanbul Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı

Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title