Haberler

Askere Gideceklere İhtiyaç Çantası

Şahinbey Belediyesi tarafından askere gidecek gençlere 25 çeşit kişisel malzemenin bulunduğu çanta dağıtıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından askere gidecek gençlere 25 çeşit kişisel malzemenin bulunduğu çanta dağıtıldı.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından askere gidecek gençlere çanta dağıtımı yapıldı. Kasım ayında askere gidecek gençler, Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelerek kendileri için hazırlanan çantaları teslim aldılar. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Uğurlar ola Mehmedim yol çantanız bizden' projesi kapsamında Şahinbey Bölgesinde ikamet eden 11 bin gence asker çantası dağıtmayı hedeflediklerini söyledi. Kasım celp döneminde ilk kez gerçekleştirilen projenin geleneksel hale getirilerek her dönem devam edeceği belirtildi.

İçerisinde 25 çeşit malzeme var

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Tahmazoğlu, "Askere giden gençlerimize içerisinde 25 çeşit malzemenin bulunduğu bir asker çantası hazırladık. Komutanlarımız ile istişare ederek askerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemelerden oluşan çantaları Şahinbey'den askere gidecek 11 bin gencimize dağıtacağız. Alamayan gençlerimiz olabilir, unutanlar olabilir, gençlerimiz askerde bunun sıkıntısını yaşamasın diye böyle bir proje başlattık. Gençlerimiz rahatlıkla askere gitsin ve vatanımıza hizmet etsinler. Yoğun ilgi var, komutanlarımız da bu durumdan gayet memnun. Projemiz sadece Kasım celp dönemiyle sınırlı kalmayacak. Bundan böyle askere gidecek tüm askerlerimize celp dönemlerinde çanta hediye edeceğiz" dedi.

"15 Temmuz sonrası gururlandıran destek"

Kasım döneminde askere gideceğini belirten Bünyamin Palta, "Dışarıdan da alabilirdik ama belediyemizin böyle bir desteği olunca yararlanmak istedim. Piyasada fiyatını sormadım ama 15 Temmuz sonrası belediyemizin askere gidecek gençlere bu şekilde bizi hem gururlandırdı hem de sevindirdi" şeklinde konuştu.

Kadir Tosun ise "Belediyemiz çok güzel imkanlar sağlıyor. Duyar duymaz sabah erken kalktım ve geldim. Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erdinç Avcı ise "Çok güzel bir çalışma faydalı olacağını düşünüyorum. Herkese hayırlı teskereler diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title