Haberler

Aşırı Hız Ölüm Getirdi

Afyonkarahisar'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar - İzmir Karayolu'nda meydana gelen kaza iddialara göre şöyle oldu. Ahmet Arı yönetimindeki 03 RE 540 plakalı otomobil Kırmızı Hastane Kavşağı mevkiine yaklaştığı sırada, aşırı hız nedeniyle yoldan çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Ahmet Arı'nin kullandığı araç, refüje aşarak, karşı şeride uçtu ve yan yoldan çevre yoluna girmek için bekleyen Ahmet Keser yönetimindeki 34 FB 5874 plakalı araca çarptı. Çarpanın etkisi ile savrulan iki araç bu defa da Afyonkarahisar şehir merkezi istikametine gitmekte olan Bekir Çiloğlu yönetimindeki 03 VA 111 plakalı otomobile çarptılar.

Meydana gelen kazada Ahmet Arı (32) araç içerisinde can verdi. Arı'nın cenazesi olay yerine Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan Bekir Çiloğlu ise 112'ye ait ambulans ile Afyonkarahisar Özel Park Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meydana gelen olayın ardında soruşturma başlatıldığı bildirilirken, yetkililer ise kazada hayatını kaybeden sürücünün emniyet kemerinin takılı olmadığını, aksi durumda hayatta kalabilme şansının daha yüksek olacağını belirttiler.

Öte yandan kaza mahalline gelen polis ekiplerinin ise bir çoğunun

'Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü' nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere katılmalarından dolayı tören kıyafetlerinin üzerilerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Keser İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title