Haberler

Artık Yerli ve Milli Sanayimizle Teröre Göz Açtırmıyoruz"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'nin yerli ve milli silah sanayine verdiği önemle dışa bağımlılıktan kurtulduğunu bildirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye'nin yerli ve milli silah sanayine verdiği önemle dışa bağımlılıktan kurtulduğunu bildirdi.

Tin, seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafıyla bir araya gelerek, istek ve sorunlarını dinledi.

Milli silah sanayisinin ürünleri İHA ve SİHA'ların terörle mücadele ve sınır ötesi operasyonlardaki başarılarda büyük katkı sağladığını anlatan Tin, silah konusunda dışa bağımlılık azaldıkça, bölgedeki etkinliğin de arttığına tanık olduklarını söyledi.

Daha fazla söz sahibi olmak için daha çok millileşmek gerektiğine vurgu yapan Tin, "Bu nedenle biz AK Parti olarak üretime, sanayileşmeye önem verdik. Üretenin yanında yer aldık, destekçisi olduk. Güçlü Türkiye'nin yolunun milli sanayiden geçtiğinin bilincinde olduk ve bu doğrultuda politikalar ürettik. Silah sanayine büyük önem verdik. Artık yerli ve milli sanayimizle teröre göz açtırmıyoruz, düşmanlarımıza aman vermiyoruz. Çünkü artık silahlarımızı, tanklarımızı, tüfeklerimizi, İHA'larımızı, SİHA'larımızı kendimiz yapıyoruz." dedi.

Tin, artık dünyada dengelerin yeniden şekillendiğini, rollerin yeniden paylaşıldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Savaşalım ya da savaşmayalım. Türkiye olarak yerli ve milli silah sanayine daha çok ihtiyacımız var. Ne kadar çok milli silahımız olursa, bu konuda dışa bağımlılığımız ortadan kalkarsa o kadar güçlü ve caydırıcı oluruz. Bölgemizde bize biçilen rolü oynamak yerine, oyun kurucu oluruz. Nitekim bunu yakın dönemde yaşayarak tecrübe ettik. Daha önceleri İsrail'den, Amerika'dan aldığımız insansız hava araçları ile terörle mücadele konusunda sağladığımız başarı ortada. Kendi milli İHA ve SİHA'larımızı ürettikten sonra elde ettiğimiz başarıyı da gördük. Bu operasyonlar aynı zamanda, askeri gücümüzün zayıfladığını düşünenlere de çok iyi bir cevap olmuştur. Bizi duymazdan gelenler, bu operasyonlardan sonra artık bizimle masaya oturma, uzlaşma durumunda kalmışlardır."

Kaynak: AA / Güncel

İnsansız Hava Aracı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title